Sightseeing in Phuket

Hello people! Nå er det natt her i Thailand men jeg er ikke så trøtt i det hele tatt.. Jeg har kanskje begynt å forebrede meg på hjemreisen og fått norsk tidssone i hodet.. Ikke vet jeg :-)

I dag begynte dagen ganske sent.. Vi var ikke ute av hotellet før i ett tiden, først da ble vi hentet av sjåføren vår. Tiden før koste vi oss på hotellrommet med en film. Vi så "The fifth wave", flere som har sett den? Det var så deilig å gjøre noe vi vanligvis gjør hjemme i Norge - her nede!

Første stedet vi dro til var en utkikkspost, en halvtime fra oss. Her kunne vi se utover en nydelig strand og litt jungel.

Videre derfra dro vi til en strand som lå litt langt borte. Her var det sinssykt mye vind, få mennesker og veldig god stemning. Ingen innpåslitne selgere eller områder som var lukket for svømming pga båter og vannsport. Det var marked rett ved stranden og mange boder som solgte deilig mat. Vi kjøpte ett grillspyd hver, maiskolbe og chips! Dette stedet MÅ jeg anbefale videre. Det var helt nydelig! Bob Marley musikk, alt var sykt billig og stranden helt fantastisk! Vi må tilbake hit før vi drar.. Skal finne ut hva navnet er og dele det med dere i tilfelle noen av dere skal nedover her.

Her var vi bak en utkikkspost - så sinnsykt mye jungel!!

Jeg elsker disse barene! Så sjarmerende..

Utkikkspost nr 2! Her var det finest av de to vi besøkte.

Dagen gikk fort over siden vi startet litt sent. Til solnedgangen besøkte vi The Big Buddha som er en av Phukets mest kjente og viktige landemerker. Her måtte jeg ta på meg skjørt og et sjal over skuldre og bryst før jeg gikk inn.

Den ser kanskje liten ut på bilde, men den er sykt stor!

Audun elsker turistbilder... Men ble stilig bildet - etter 100 forsøk, haha 😂 Nå ser vi en ny film, "JOY". Sykt deilig å ta en kveld her hjemme og bare være oss to med kald air condition. Vi har vært ute i hele dag og også på kvelden, så dette nyter vi til det fulle! Selv om vi ikke er 100 % fornøyd med hotellet, så er rommet vi har fått, helt fantastisk!

Håper dere hjemme nyter påskeferien og at dere har fint vær! Setter kjempe stor pris på alle kommentarer og mailer jeg har fått fra dere! Tror jeg har svart på over halvparten og resten skal få svar i kveld! Blogges snart igjen! Klem fra oss 💗

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Cathrine
,
Hei. Det er så koselig å følge dere både på snap og blogg. Ønsker dere en fortsatt fantastisk ferie 😊 Klem fra Cathrine, Halden
martaalise
martaalise,
Hei Cathrine! Så kjekt å høre at du følger oss!! Tusen takk for det! Nå er vi vel hjemme <3 klem fra oss til deg! <3
nouw.com/martaalise
Ingvild
,
Kan du blogge litt mer? Du har bare lagt ut to innlegg i dag 😓
martaalise
martaalise,
Jeg blogger så mye jeg kan!
nouw.com/martaalise
Anette
,
Fine bilder!
martaalise
martaalise,
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Gleder meg til å få høre om den stranda dere va på, altså navnet😊 slik at vi kan besøke den når vi skal ned overe seinere i år 😊 gleder meg allerede til neste innlegg fra deg 😊
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Ja. Den heter Nai Harn 😊 MÅ besøkes <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
De barene er jeg enig med deg i, veldig sjarmerende💕 Når er det dere reiser hjem? Utrolig deilig og ha en avslappende dag. Så buddaen på snap, den så sinnsykt stor ut😄
martaalise
martaalise,
Vi er vel hjemme nå <3 beklager sent svar på kommentarene.. Utsatt det litt for lenge 😐
nouw.com/martaalise