Siden sist på godt og vondt

I går hadde vi en kjempefin kveld med biff-chopsuey som Audun laget til meg. Sinnsykt deilig ♥ Vi drakk litt øl, litt vin og så fikk vi besøk av noen kamerater av Audun. Jeg var den eneste jenta rundt bordet, og det var helt greit. Det var veldig koselig helt til de begynte å diskutere hvem som var deiligst av to jenter fra Arendal de ikke kjente en gang. Ha,ha.. Jeg stemte på jente nr.2 :-)

Etter to flasker rødvin stakk vi ut på byen i Risør, så utrolig deilig å ha gåavstand til alle utestedene. Vi var to steder, og begge to var egentlig helt fri for mennesker. Det var utrolig stille og rolig, men det var helt i orden, for jeg fikk mye ut av byen i går allikevel; Audun møtte barndomsvennen sin og det tror jeg var et etterlengtet møte. Jeg fikk hilse på ham og han fortalte meg mye om livet sitt og hvorfor det har gått som det har gått med ham. En utrolig trist, mørk og forferdelig skjebne. Han er i dag narkoman og har vært det siden 1997. Han ble mobbet mye på skolen av både medelever og lærere og var vitne til at en i familien sin skjøt seg selv i en alder av 6 år. Han var en gutt som aldri fikk noe særlig hjelp og oppfølgning, og kom skjevt ut i tidlig alder. Selv om han ikke har noe utdanning eller jobb og er narkoman, så minnet han meg på noe; Jeg er så utrolig heldig som lever det livet jeg lever. Det er så mange triste skjebner der ute. Han sa til slutt; "Ingen så meg og for andre var det lettere å kommunisere med latteren, enn å følge meg i sorgen". Jeg setter så sinnssykt stor pris på at du ville dele litt av historien din med meg, og jeg har tenkt mye på det du sa i går og livet du har levd, og synes det er helt forferdelig at et barn i så tidlig alder skal ha gått igjennom det du har gått igjennom!

Bilder fra gårsdagen

Flinke kokken ♥

Det var en veldig kjekk kveld, men det var ikke likte kjekt å stå opp i dag. Trenger vel ikke å si noe annet enn å dele bilder:

Men jeg er i så fantastisk godt humør i dag at det var null stress, jeg brukte 15 minutter og da var alt shinet og fint igjen. Grunnen til at jeg er i så godt humør er fordi jeg våknet til en sinnssykt bra statistikk på bloggen og mange fine kommentarer. Det er veldig kjekt at folk engasjerer seg og føler urettferdigheten med meg. Det er utrolig deilig å ha fått det ut, det er jo noe jeg har gruet meg til å publisere. Jeg har jo hele tiden tenkt at dette bør komme ut, men så har jeg ikke turt.

Nå har jeg laget meg god frokost, eller lunch? Klokken er jo over to... Jeg venter på at Audun skal komme hjem for da skal vi ut på tur ♥

Kjærlighetsknekkebrød - Inspirert av Audun som gir meg kjærlighet og varme her eneste dag. Dette våknet jeg til i dag:

Audun: Jeg er så heldig å få våkne opp med en så fin jente som deg. Det hadde jeg aldri i livet trodd.

Jeg føler meg så heldig som har en mann som Audun, han får meg til å føle meg som den eneste jenten på hele planeten. Fantastisk. Snill. Deilig. Kjærlig. Romantisk. Jeg vet at menn som Audun ikke vokser på trær. Tenk at han vil være sammen med meg ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer