shots fra spania

snapchat: martalise

Kanskje litt sent å si god morgen men her i gården går ting litt tregt. Jeg ligger forsatt i sengen, har ikke kommet meg opp. Men jeg har fått betalt regninger, blogget og besvart mail. Deilig å kunne gjøre det fra sengen av og til, haha :-) Nå skal jeg knyte på meg joggeskoene og komme meg ut å løpe en 40 minutter. Akkurat nå ønsker jeg meg en hund for det er litt kjedelig å løpe alene og av de turene blir det jo veldig mye fremover for å si det sånn :-(

I løpet av Spania-turen min så snappet jeg som GAL! Dere fikk vel med dere det, eller hva? De jeg husket å lagre kan dere se i dette innlegget. Håper dere som ikke følger, vil legge meg til :-)

Hva skal dere i dag? Klar for å ta uken med storm? Jeg skal få unnagjort litt med bloggen og senere i dag skal jeg være med en venninne her i Arendal.. I dag er det akkurat én mnd til New York med mamma og jeg gleder meg så sykt! Innen det er det jo også 17 mai og Stavangertur med Audun <3 Han fikk billett til et foredrag med agentene som tok Escobar til 3 års dagen vår <3 Så jeg har ordnet hotell og ei litta helg der <3 Kjærestehelg blir det :-) Men, det er enda noen uker til altså! Tiden fremover kommer i hvertfall til å gå veldig fort og det er både fint og trist!

Vi blogges senere ;-)

_____________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

norenida
norenida,
Så gøy! Elsker når folk er aktiv på Snapchat! Gjerne legg meg også til☺ idajarvinen! Ha en fin dag:-)
nouw.com/norenida
Y
,
Kjempe flott dame
Sara
,
Skaff deg hund! Ville kanskje vært bra med litt selskap når Audun skal inn uansett? Hunder er fantastiske <3
martaalise
martaalise,
Ja.. Jeg burde det, men jeg kommer ikke til å bli en god hundeeier 😟
nouw.com/martaalise