shots fra leiligheten vår

God fredag! Nå håper jeg dere sitter trygt og godt i sofaen deres og nyter fredagskvelden. Det gjør i hvertfall vi. Akkurat nå har vi en liten pause fra kosingen siden det er nyheter og været. Vi har sett Norske Talenter og venter nå på del 2. En skikkelig lat fredag kan man si. Forrige fredag var vi ute på standup, så å bare være hjemme er deilig :-) Jeg ble så imponert av siste nummeret på Norske Talenter. Flere som så det? "Ring meg" av Gabrielle ble danset/fortalt/sunget på tegnespråk. Det var så kult, og ikke minst viktig. Jeg kunne godt tenkt meg å lære meg tegnespråk altså. Men vet ikke om jeg hadde vært så flink. Jeg er jo så høylytt av meg :-O

Audun kom hjem i dag med tidenes rosebukett! Ingen grunn, ingen mening. Han bare gjorde det. Så utrolig koselig og fint gjort! Jeg elsker å få blomster :-) Trenger ikke å være valentines her for å få frem romantikeren altså :-) Til gjengjeld laget jeg deilig middag. Kylling og søtpotetfries med tilbehør. Skal legge ut oppskrift på søndag til dere. Så mange ble fristet på snapchat siden det ble tatt printscreen i hytt og pine, haha :-)

Det er lenge siden jeg har delt interiørbilder med dere og det har jeg hatt lyst til en stund. Jeg tok bildene for noe uker siden, men glemte å poste de! Herregud så glemsk altså.. Men det passet bra for det innlegget jeg egentlig skulle legge ut i dag, som var antrekk + snikksnakk ble det noe tull med. Så jeg venter på hjelp. Og nå er det kveld, og fredag.. Så tviler på at jeg får det akkurat nå :-)

Denne stjernen kjøpte vi før jul, så det er egentlig julepynt. Synes den er så fin, så har ikke tatt den ned med de andre juletingene enda.. Hva synes dere? Helårs eller julepynt? Den gjør så mye synes jeg! Så fin...
Er vi de eneste som samler på alkohol? Jeg har samlet siden jeg var 16-17 år.. Mange av flaskene er ikke åpen en gang. De som er åpen er de typiske "smirnoff, jack daniels"-flaskene som man får tak i overalt. Men jeg elsker å samle på spesielle flasker som ikke alle har. De blir heller ikke åpnet.. Så når man kommer inn her, så kan man tro at vi er stor-drikkere, men vi drikker sjeldent sprit og i hvertfall ikke de stilige flaskene! Heldigvis ble Audun med på samlingen min når vi ble sammen. Så når vi har reist så har vi av og til kjøpt hver vår flaske og samlingen har økt :-)
Disse kinesiske krigerne tror jeg at jeg har vist sånn 20 ganger innpå bloggen her. Men jeg elsker de! Fikk de av mamma når jeg flyttet for meg selv for 6 år siden. De er så stilige!
Siste nytt hjemme. Elefantbildet som jeg kjøpte til Audun for noen uker siden. Så fin på soverommet :-) Vi hadde jo hele den veggen vi ikke visste helt hva vi skulle gjøre med..

I dag ble jeg forresten ferdig med 31 days of Yoga Revolution. Den var ferdig 31 januar, men jeg har vært så støl etter yogaen på mandagen og styrke på tirsdagen at jeg har tatt fri to dager. Var deilig å komme i gang igjen etter to dager fri. I morgen skal jeg forsette med Yoga Camp som går over 30 dager. Jeg har allerede tatt 17 av 30 dager, så er bare en liten del igjen. Ellers fullførte jeg 30 days of Yoga i desember, det var den som startet det hele. Så nå har jeg fullført to utfordringer som har gått over 30 dager per stk. Snart 3 når jeg er ferdig med Yoga Camp. Men de varer litt lenge, så tar litt ekstra tid :-)

Jeg ble forresten skikkelig sentimental når 31 episode av Yoga Revolution var ferdig i dag. Den var kjempe tung og jeg svettet som bare det, men jeg ble litt sånn lei meg-stolt over meg selv-glad det er ferdig- følelse. Jeg vil jo ikke at det skal være over, men samtidig er det deilig å ha fullført :-) Fikk samme følelse når jeg fullførte første utfordring.. Yoga har gjort så mye for meg allerede, og jeg har bare holdt på i 3 måneder! Men 3 måneder er 3 måneder!

Nå skal jeg finne kosesokkene mine, redigere noen bilder også se på del 2 av Norske Talenter :-) Hva gjør dere? Sender dere klemmer!

_______________________________________________________________________

Følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

team4poter
team4poter,
Så sykt fint dere har det 😊
nouw.com/team4poter
martaalise
martaalise,
Tusen takk <3
nouw.com/martaalise
linnay
linnay,
Så fint dere hadde det 😊
nouw.com/linnay
martaalise
martaalise,
Takk <3 synes jeg og!
nouw.com/martaalise
julie storlien,
Så fint dere har det 😃
skarvangen.blogg.no
martaalise
martaalise,
Tusen takk 😃
nouw.com/martaalise