shopping in NYC

Hei kjære dere! Ble litt sent på meg i dag innpå her men har gått litt i ett. Og når jeg skulle sitte meg ned å blogge, så kom jeg på at jeg måtte ha bilder. Haha. Snakk om å surre... Jeg som vanligvis er så gjennomtenkt når det kommer til blogginnlegg. Men men. Her er tingene jeg fikk med meg hjem fra NY. Jeg shoppet ikke så mye der borte for vi gjorde så mye annet gøy! Vi rakk noen butikker, men valgte kun det jeg følte satt 100 % fint på og som jeg vet jeg kommer til å bruke.

Her i innlegget har jeg også vedlagt noe som ikke er kjøpt i NY, men som likevel er nytt. Håper dere liker :-) Mine favoritter er den tropiske buksen på første bilde, øredobbene og boken jeg kjøpte. Jeg er ikke noe bokelsker, men slike bøker som det sluker jeg rått!

Litt ny sminke i sminkevesken min er alltid gøy. Jeg er ikke så flink til å handle skjønnhetsprodukter til vanlig, men i NY kjøpte jeg, eller mamma, en blush-palette, koster og øyenskygge til meg. Den øyenskyggen i gull er fra EBAY og den har jeg ikke prøvd enda. Den kom frem til mamma sin adresse, så jeg fikk den nå. Skal anbefale den videre og legge ved link om den er bra :-)
Også videre til toppene jeg fikk. Den første toppen er i et utrolig fint stoff og den kjøpte jeg faktisk i "plussize"-avdelingen på Forever 21. Synes plussize-avdelingen (og butikker) vanligvis har skikkelig "kjerringklær", så der pleier jeg å holde meg unna. Men i NY hadde de mye kult! Den er litt stor men den er sykt behagelig og skinner som bare det. Den i hvit kjøpte jeg på en skikkelig kul butikk i SOHO som hadde kun klær som var litt annerledes. Noe var litt for sexy, typ Julia Roberts i Pretty Woman, men for det meste var det veldig gøy å se på alle klærne! Kunne kjøpt mye derfra :-O
Dette er en heklet topp som kommer til å bli brukt mye i sommer. Brukte den allerede i går når vi var ute å grilla. Den er så fin!
Pysjbukse med "I <3 NY" er jeg så glad for at jeg kjøpte! Den er superbehagelig og fin! Skulle hatt en tskjorte til den, men rakk ikke å finne en jeg likte. Neste gang.. Det andre dere ser er et slags belte til livet. Blir nok veldig kult over en skjorte.
Denne boken har jeg ønsket meg helt siden det ble annonsert! Skal absolutt anbefale den videre om jeg liker den :-)
Øredobber fra Topshop som jeg bare digger! De er så meg, men likevel annerledes fra alt annet jeg har her hjemme. Bodyen kjøpte jeg på en skikkelig billig butikk som hadde mye rart! Fant den egentlig i hvit, men ble svart pga str. Sykt glad for det :-)
Den lille tripoden fikk jeg av Audun når han kom hjem fra Island. En perfekt gave! Jeg har ønsket meg en slik en lenge, men aldri fått ut fingeren og kjøpt en selv. Toppen er fra NY og det er til trening, som dere sikkert skjønner!
Dere ser ikke buksen så godt, men den er hvit og sykt tynt stoff på. Ikke så veldig god kvalitet, men den blir nok godt brukt helt til den ryker. Haha.. Bikinien fikk jeg av mamma. Tror hun kjøpte den i Spania...
Også øredobbene til slutt. Jeg har egentlig fått noen veldig fine øredobber av mamma til bursdagen min. Jeg har vist dere de før, de er grønne og gull og utrolig fine. Men så fikk jeg disse i tillegg nå når vi var i NY.

Jeg er så heldig som har fått så masse fint + en nydelig reise sammen med mamma. Vi har hatt det helt fantastisk og jeg kunne ikke ønske meg en bedre reisepartner i NY. Mamma kan alt! :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Den tropiske buksen var bare helt rå til deg - så du hadde den på deg tidligere. 😊
Linnhege
Linnhege,
Så masse fint du har kjøpt 😊
nouw.com/linnhege