shopping in Kristiansand

SÅ gøy med så mange tilbakemeldinger på forrige innlegg! Tusen takk for støtten og så fine ord! Herregud! Jeg forventet ikke det. Nå gleder jeg meg skikkelig til å reise og jeg er så gira. Fikk også en del mails fra lesere som kunne tenkt seg det samme! GØY! Jeg har alltid drømt om å gjøre noe slikt og jeg tror det passer meg ypperlig! Noe annet som også passer er tiden.. Jeg har så lyst til å se tilbake på disse årene og vite at jeg gjorde noe meningsfylt! Også er jeg livredd for å bli gammel uten å ha gjort det jeg har drømt om.

Av og til er det litt gøy å gå å handle litt andre steder enn i Arendal, og da er den beste og nærmeste byen, Kristiansand! Så i går dro jeg og Camilla på shopping først på Sørlandssenteret også i gågaten i sentrum. Vi så i sikkert 50 butikker, men jeg endre med å bare kjøpe et skjørt til 99 kr.. WHAT!! Jaja. Det var sykt koselig å kikke uansett og vi avsluttet handleturen på restaurant i gågaten. Kylling med pasta! Det var nydelig <3

Når butikkene stengte stakk vi hjemover til Arendal og da hadde vi kosekveld hos meg med en venninne til. Vi hadde egentlig tenkt oss ut, men ble en Friends + godteri - kveld <3 Også sov Camilla over! Første sleepover :-) Så koselig! Jeg hadde visst snakket og stønnet i søvne? Haha! Uff.. Jeg er så rar. Har en hel samtale med meg selv jeg.. Skulle nesten kjøpt kamera og mikrofon sånn at jeg kunne se selv.. Haha!

I dag skal jeg faktisk sitte inne i hele dag. Camilla reiste for litt siden og det er dritt dårlig vær ute. Jeg har sortert alle brevene fra Audun som er til bloggen hans. Så i kveld tror jeg at jeg åpner den bloggen for dere slik at dere kan få lese i løpet av helgen. Det er superbra og han er så dyktig! Tror ikke det finnes noen som har skrevet blogg fra fengsel før.. Synes egentlig det kunne blitt en bok. Har godt over 100 sider allerede! Må si at jeg gruer meg litt for det er så mye jobb med det! Men gleder meg også til å legge det ut.

Vi blogges senere i dag <3

___________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker