shopping fra Spania

Hei dere :-) Har dere hatt en fin start på uken? I dag har det gått litt i ett for meg. Jeg tenkte at jeg kom til å kjede meg, for dagen startet litt tregt. Men med en gang jeg kom i gang så gikk det unna! Jeg kom meg ut på en powerwalk i området hvor eg bor og det var sykt deilig. Vi har det fine været. Hadde det ikke vært for den vinden, så kunne vi ha solt oss i bikini - haha. Hører det er snø andre steder i landet. Utrolig at det kan være så forskjellig!

Men men. Etter turen min så ryddet jeg og vasket. Jeg ligger litt bak etter at vi kom hjem fra reise. Vi har begge masse tøy som må vaskes og ting som enda mangler plassen sin. Litt slitsomt å leve i rot men nå begynner leiligheten å nærme seg slik den en gang så ut! Fin og ryddig! Jeg har også begynt å filme til videoen min som skal ut på videosøndag :-) Har tenkt å vise dere alle plagg jeg har kjøpt i Spania og litt av hvordan det ser ut bak kulissene kan dere se på disse bildene.

Noe annet jeg rakk i dag var en date med venninnen min Therese her i Arendal. Vi tok litt bilder til jobben hennes også kjørte vi rundt. Hun er komiker, så trengte litt shots til jobben! Hun ble veldig fin. Skal vise dere bilder i morgen om hun lar meg få lov til det ;-)

Nå skal jeg hoppe ut av sofaen og inn på kjøkkenet. Jeg får besøk av Samira kl 2100 og skal rekke å lage taco innen da. Det er tacomandag! Woho :-) Blir koselig. Har ikke sett henne på over en mnd! Viser dere bilder fra dagen i dag, i morgen tidlig! Klem <3

____________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

AnniSor
AnniSor,
Du stråler! <3 gleder meg til videoen 😊
nouw.com/annisor
legefrue
legefrue,
Fine bilder på deg!
nouw.com/legefrue
vanlauvas
vanlauvas,
Fine bilder! 😊
nouw.com/vanlauvas
martaalise
martaalise,
maylisee
maylisee,
Kunne betalt penger for den tææænnen din altså! Hilsen bleikfis som aldri blir brun 😂
nouw.com/maylisee
martaalise
martaalise,
haha så grei du er <3 har du prøvd å spise en gulrot i 2 uker før du drar til syden? Fungerer veldig bra
nouw.com/martaalise
norenida
norenida,
Kjempe fine bilder! Gjerne bli med på ukens blogg konkurranse på bloggen min!:-) Ha en fin dag videre.
nouw.com/norenida
Ragnhild
,
Så nydelig du er:)
martaalise
martaalise,
åhh takk søte deg <3
nouw.com/martaalise