sexy black dress

God morgen mine venner! I dag er vår siste dag i paradis og vi vil IKKE hjem! Klokken 12 skal vi sjekke ut og jeg ligger her på sofaen og bare ser på den store haugen med klær som må pakkes! Vi har akkurat spist vår syvende frokost på hotellet og er veldig fornøyd! Men i kveld er det jo middag igjen og flyet vårt går ikke før klokken halv ett på natten, så vi må på en eller annen lure oss inn i buffee-området.. For jeg tror ikke vi er invitert på denne middagen? Eller er vi det? Vi får vente i spenning! Visst ikke får vi spandere på oss en middag på restaurant, vi har kun spist på hotellet denne ferien, så det går nok bra :-)

For to dager siden tok Audun noen fine bilder av meg ute ved bassengområdet. Kjolen er fra NA-KD og jeg er blitt så glad i den! Gått med den to kvelder her nede men jeg må si den er akkurat litt for varm til syden. Passer godt til sene høst og vinterkvelder! Jeg går aldri i sort men denne er så lekker og behagelig!

sexy. black. dress

Når NA-KD ville ha et samarbeid med meg ble jeg så glad! De har fantastiske kjoler til en veldig fin pris og de er også god på størrelser. Det er ikke sånn at du bestiller L også får du S slik som i mange nettbutikker. Om dere vil ha en titt kan dere trykke HER.

Skynd dere og bruk rabattkode 20MARTA for å få 20% på kjøpet ditt :-) Koden utløper i løpet av uken!

Nå skal vi ut til bassenget. Først pakke, så sjekke ut også opp på de deilige solsengene Vil noen hente oss på gardemoen i 4 tiden i natt og kjøre oss til Arendal? Jeg vil ikke ta buss, haha :-) 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

//ad

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Ellis
,
Superfin!
martaalise
martaalise,
Takk Ellis <3 😃
nouw.com/martaalise
Trude
,
Kjempe fin kjole! Den kledde du virkelig godt
martaalise
martaalise,
Tusen takkk !:D
nouw.com/martaalise
Helene
,
Wow for en fin kjole, den satt kjempefint på deg❤️
martaalise
martaalise,
Silje Danielsen
,
Den kjolen var perfekt! Så litt varm ut i Syden, men du kledde virkelig den.
martaalise
martaalise,
Henriette
,
Denne MÅ jeg ha <3
Rikke
,
Bestilt! 😊
Rikke
,
Du er kjempe flott foresten Marta, XoXo Rikke 😙
=P
,
FOR EN KJOLE! LOVE IT!