sex i fengsel

Dette innlegget burde vært publisert for lenge siden! Det er jo så mange som lurer; kan man ha sex i fengsel? Men så er det så kleint å skrive om, for det er ikke bare dere damer fra 18-40 år som leser bloggen. Familie leser blant annet, og det kan sikkert være litt rart for dem å lese om. Men istedenfor å ta dette som er personlig innlegg, at dette handler om oss - så kan jeg snakke om sex i fengsel - generelt.

Ja, man kan ha sex i fengsel, men det er ikke noe tilrettelagt for det. Det er ikke en digg stor seng eller noe. Det er som oftest en liten sofa hvor det er plass til to stk, også to stoler eller en mini mini sofa til. Alle besøksrom er annerledes. Og besøksrommene er separate selvfølgelig, og man er alene uten tilsyn. I hvertfall er det, det som er vanlig. Nå har jeg kun erfaring fra to fengsler, Arendal og Oslo. Og begge er slik jeg beskriver. Har aldri hørt at det er noe seng noen steder. Men kanskje på luksusfengsler? Haha. Men da handler det om å være kreativ. De fleste har jo hatt sex på en sofa før, så da gjelder det her også. Vet ikke om det er direkte lov, men har aldri lest noen regler om det og jeg kjenner flere som har blitt gravide mens mannen har sonet, hehe. Btw, vi har vanligvis én time til rådighet.

Hver gang vi har vært i media eller på tv så har det kommet så utrolig stygge meldinger fra menn. Spesielt menn i 50 årene. De har kommet med sånne ekle kommentarer om at jeg burde glede meg (ironisk) til å "knulle" på de ekle hullete og skitne sofaene som det svømmer andres sæd i, når Audun skal begynne soningen sin. Det er faktisk de ekleste kommentarene jeg kan komme på, og selvfølgelig - jeg grudde meg og jeg ble lei meg. Så det første jeg tenkte på når jeg besøkte Audun var ikke at jeg var så glad for å treffe han... Haha. Det var å se over rommet, sofaen osv - for jeg visste at jeg og Audun ikke kom til å gå 3 år uten sex. Så dette var viktig for meg. Og vet dere? Det var så rent og fint. Mye renere enn det er hjemme hos meg eller noen andre plass jeg har hatt sex på. Altså, folk har sex i badebasseng, saltvann, i parker osv - så fengselsex er kanskje rart, men ikke ekkelt. For de er faen så flinke til å rengjøre der. Har aldri vært noen spørsmål for oss om vi kan ha sex der eller ikke siden første besøk.
Men det kan av og til føles litt rart. Situasjonen er jo rar og vanskelig. Likevel føles det naturlig å være med han. Uansett om vi har sex eller ikke.

Så ja, her var det innlegget. Det innlegget sikkert flest har lurt på. Haha :-) skjønner at dere lurer altså, og jeg skjønner også at det er rart å spørre om, men så vil man gjerne vite det <3 Og en ting skal dere vite, ingenting er kleint å spørre meg om. Jeg er så åpen og villig til å forklare det meste!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

odaulrikke
odaulrikke,
Åh, jeg digger at du er så åpen og ærlig! Du virker så god tvers igjennom, og det kommer så godt fram her på bloggen din! ❤️
nouw.com/odaulrikke
martaalise
martaalise,
😃 takk for det Oda <3 😃
nouw.com/martaalise
Monica73
Monica73,
Tenker at åpenhet og ærlighet er det som gjør deg til et menneske. Elsker å lese bloggen din 😊
nouw.com/monica73
martaalise
martaalise,
😃 så koselig å høre!
nouw.com/martaalise
Omg
,
åh herre så gøy det er å lese din blogg! Alle bloggene du legger ut er bra men disse bloggene om fengsel og personlige ting finner vi ingen andre steder! Keep up the good work!
martaalise
martaalise,
haha <3 gøy at du liker!
nouw.com/martaalise
Turid
,
Fineste ærligste Marta. 😊
Elisabeth
,
så dere har faktisk sex? Eg tenkte stakkars deg som må gå så lenge uten hihihi
Tone
,
Å ha sex er vel den naturligste ting i verden og kanskje ekstra viktig mellom to som et glad i hverandre ❤️ et nok et veldig viktig og innlegg du har skrevet her...og savnet mellom dere er vel ekstra ettersom situasjonen dere er i! Du skriver gjerne om det mange lurer på, håper du oppdatere oss på reisen din og, flinke ærlige Martha😊😊 go’ tur👍🏼