serietips

Planen min var å tipse dere om denne serien for noen dager siden, men den har bare lagt på utkast og jeg glemte den helt bort. Men nå kommer det vettu! Alle vet hvem vel O.J Simpson er? Visst ikke må dere google han. Det er en utrolig trist og stygg historie men veldig spennende og nå har de gjort den om til en serie. De følger han og "the dreamteam" av advokater gjennom en av de største rettssakene i amerikansk historie. Samtidig følger du statsadvokaten og den andre siden som prøver å få han dømt.

O.J Simpson var gift med Nicole Brown Simpson. Men etter mange år med vold i hjemmet kom hun seg bort og ble sammen med en annen. Denne mannen og Nicole ble myrdet og O.J ble selvfølgelig tiltalt for dette. Tror de fleste vet hva utfallet ble av rettssaken, men jeg vil ikke fortelle alt - for dere må se serien. Den er utrolig spennende og selv om O.J Simpson er en utrolig irriterende og fæl person - så får man sansen for serien og det er vanskelig å legge den fra seg. Vi har enda 2 episoder igjen og jeg kan ikke vente med å se den ferdig i kveld.

Marcia Clark, som er aktor i serien, er min favoritt for hun står for alt som har med "girlpower" å gjøre. En ordentlig sterk og mektig kvinne i en ganske mannsdominerende bransje. De skildrer det ganske godt i serien. Noen andre som også dukker opp i serien er Kardashian-ungene og Kris Jenner. Det er fordi faren deres, Robert Kardashian forsvarte O.J Simpson i rettssaken som en av hans advokater. Han blir spilt av min fav; Ross Geller. Vet han ikke heter det i virkeligheten, men for meg vil han alltid være Ross, haha :-)

Jeg er overbevist om at O.J har gjort det og jeg blir så irritert av det slue blikket hans og hele hans utstråling. Nå snakker jeg ikke om serien, selv om han skuespilleren spiller ganske bra. Men om man googler den ekte O.J Simpson, så skjønner man at det ikke er noe tvil om at det var han som myrdet Nicole og hennes "venn".

Det ble en sånn "svart-hvit"-rase-konflikt under rettssaken der flere svarte mente at det var pga rasehat at han ble tiltalt. Noe som er helt tåpelig. Akkurat som det ikke finnes drittsekker blant de svarte. Drittsekker finnes det overalt og blant alle raser. Synes det er så tåpelig når det plutselig skal handle om hudfarge - helt irrelevant! Men, nå føler jeg ikke at jeg kan fortelle mer. Dere må se den og gjøre opp deres mening. Alle kan ikke være enig, og det er vel også derfor folk ble så splittet etter dette.

Serien finner dere på Netflix :-) og flere tips om film og serier finner dere under kategorien "TIPS".

________________________________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer