Serieanbefaling - The Fosters

Tusen takk for alt dere anbefaler! Jeg er så glad jeg fikk tips fra dere fra forrige serieanbefaling og startet å se på The Fosters. Nå vil jeg gjerne anbefale den videre til dere som ikke har sett denne serien, for den er så skjønn!

Denne serien ligner ikke på noe jeg har sett før og jeg faller mer og mer for hver og en karakter. De er så herlige og man ikke annet enn å bli glad i dem.

The Forsters handler om en stor fosterfamilie. Det lesbiske paret Lena og Stef har en biologisk sønn, to adopterte tvillinger og etter hvert tar de til seg to unger til. Denne serien lærer oss at det å være annerledes er helt greit, man skal respektere alle på tross av bakgrunn, hudfarge, legning osv. Jeg blir veldig rørt når ungene kaller fostermødrene for "the moms", nytt uttrykk som jeg aldri har hørt før. "Have to ask my moms"...

Denne serien lar homofile være "helten" i plotten, og ikke bare en "venn" av hovedrollen som man ofte ser i filmer og andre serier. Vi får også innblikk i hvor vanskelig det er å være et homofilt par i dagens samfunn, selv om vi lever i 2016. Og beste av alt; de kan også være gode, støttende og fine foreldre for barna sine.

Noe annet som er vanskelig å se er hvor mye vondt disse barna har gått i gjennom i løpet av livet. Ting som barn aldri skal ha måtte oppleve. Narkomane foreldre, voldtekt, bli utstøtt, bo på gaten, et system som feiler helt osv... Og jeg er sikker på at disse historiene gjenspeiler livet som mange barn lever den dag i dag.

Se denne serien! Jeg skal love deg at du setter ekstra pris på barndommen din :-)

I love my moms 

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Har sett serien, og jeg elsker den!<3 gleder meg så utrolig mye til det kommer flere episoder. Den er så nær vår realitet, den er amazing <3 anbefales virkelig til alle som ikke har sett den, man blir hekta!
martaalise
martaalise,
:D Jeg også!!!
nouw.com/martaalise