selvdigger-onsdag

This pictures is just to show you......
what a selvdigger i am....
Haha. Kødder. Eller? I dag har jeg gjort noe med håret. Kan dere se hva? Jo, jeg har vasket, tørket og krøllet det :-) helt selv på badet altså. Ikke noe større enn det. Men for meg er det veldig uvant for jeg bruker ALDRI noe varme på håret mitt, eller produkter for den slags skyld. Men i dag var jeg litt i støtet kan man si, haha :-)

Etter at jeg gjorde meg fin og krøllete (???), ble jeg hentet av svigerfar og han kjørte meg hjem til dem. Der sminket og ordnet jeg svigermor og hun ble så fin! Ble en naturlig look med litt glitter på øynene og fine lyserøde-brune lepper. Kunne ønske jeg hadde bilde men det glemte jeg helt å ta.

Måtte knipse noen selfies av meg selv i dag. Kan ikke si at jeg føler meg så kult når jeg står med kamera oppe og lager forskjellige fjes, men hei! Jeg er jo blogger, så da er det lov? Haha :-) Neida. Er vel lov uansett! Og når man føler seg fin skal man utnytte det og ta bilder synes jeg. Er ikke så ofte jeg er i dette slaget..

Om litt kommer Audun endelig hjem. Han har igjen vært på reise og jeg hater å være alene hjemme. Hvordan skal dette gå...? Jeg har mareritt og våkner hele tiden når han er borte. Men jeg har vært råflink til å trene når han har vært borte! Skulle gjerne vært like flink med bloggen men føler dagene går så fort. BLIR JO MØRKT ASAP! Må skaffe meg en lampe slik at jeg kan knipse bilder selv om det er "kveld". Foreslår dere noen? :-) På bildene her har jeg brukt dagslys. Verdens billigste lys.. Som dessverre ikke varer mer enn noen timer på denne tiden av året....

I bakgrunnen har jeg på Michael Bublé og en av hans konserter fra noen år tilbake. Sykt fint å høre (og se) på. Ingen jul uten han. Og Kurten :-) I år skal vi ikke på noe julekonsert men til lørdag skal vi se danseshow i kultursalen i Arendal. Gleder meg kjempe mye! Billettene kostet litt, så jeg håper de er flinke ;-) Jeg nevner det sjeldent, men jeg har danset så og si hele livet mitt! Sluttet på vidergående for da tok basketen overhånd. Men har danset ballett og jazz fra jeg var 2 år også jazz til jeg ble 16-17 år. Har vært innom de fleste stilarter også (stepping blant annet, haha). Men jazz er vel det jeg liker aller best. Fra jeg var veldig liten av har jeg opptrådt både til sommer og jul og de jeg husker aller mest er forestillingene i Ålesund Kulturhus når jeg bodde der og i Grieghallen når jeg flyttet til Bergen. Var veldig seriøst husker jeg, med forestillinger to-tre ganger om dagen i en-to uker. Både med generalprøver, kostymer, sminke, koregrafi ++. Jeg elsket det og jeg håper det er noe av samme greien her i Arendal. De skal bare spille tre forestillinger men nesten alt er utsolgt, så det lover bra ;-)

______________________________________________________________________________________________

Nå skal jeg avslutte her for jeg vil stelle meg litt før Audun kjeme! Må også varme opp kyllingen jeg laget for en time siden.. Hva gjør dere i kveld? :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Silje
,
Du syter så mye
martaalise
martaalise,
Cathrine
,
Nydelig du 😊 Man må få lov å være fornøyd med seg selv, og jeg synes du ser fin ut hver dag:-) Ha en fin uke. Snart jul 😊 Klem
martaalise
martaalise,
Takk Cathrine <3 helt enig! Uff nei.. Det er jeg ikke! Klem tilbake <3
nouw.com/martaalise
Ellis
,
fin du var på håret💫😍
martaalise
martaalise,
Takk Ellis <3 😃 ja følte meg fin! Akkurat nå er håret i en dott, haha!
nouw.com/martaalise
Turid
,
Behøver ingen"beste frisør i byen " du, dette fikser du supert selv. Men så har du jo et bra utgangspunkt å jobbe med pen som du er.
martaalise
martaalise,
Så grei du er! <3 😃
nouw.com/martaalise
Ingrid
,
Kvise. Du har en kvise i trynet
Helene
,
Du har såå utrolig fint hår!😊 Elsker Michael buble, han synger så fint❤