See you in Denia!!!!

God lørdagskveld! I skrivende stund sitter vi på flyet til Denia. Halleluja for internett på flyet. Hva gjør dere på? Jeg er så spent på hvordan Denia er (vi har aldri vært her før og jeg kjenner heller ingen som har) at jeg nesten ikke kan vente. Jeg HATER vanligvis å reise så sent for man kommer frem til hotell på natten og da MÅ man legge seg. Og det er helt forferdelig for meg for da kribler det i magen min, nesten slik det gjorde hver julaften før pakkene ble åpnet. Har bare lyst å komme meg ut å gå, utforske og se!!!

Jeg sov på vei inn til Oslo fra Arendal og jeg kommer nok til å sove på flyet også så da vet jeg med meg selv at nattesøvnen min ikke kommer før tidlig imorgen.. Helst 4-5! Men da får jeg kanskje unna gjort litt blogging!
Her er dagens reise-outfit. Ikke ofte jeg tar bilde av den for vanligvis ser jeg ut som en blanding av en gammel bibliotekar og en narkis :-) Men i dag har jeg valgt stilig + comfy! Det er veldig viktig for meg å reise i noe som er komfortabelt og ekstra pluss er det om jeg føler meg fin.

bukse//Lindex, veske//Praha, frynsejakke//Kappahl, topp//H&M, sko//Jean Paul

See you in Denia!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Hanne Larsen
,
Så flott du er!!!!
martaalise
martaalise,
Helene
,
så fin, hvor mange timer tar flyturen?:-)
martaalise
martaalise,
3 t og 45 min tok det <3 men vi var jo forsinket 40 min :-O
nouw.com/martaalise