Se hva jeg har fått i dag!

I kveld er det en happy Marta som hilser på dere. Jeg har nemlig fått en del nye klær og jeg er superfornøyd! Vårgarderoben min er absolutt fornyet og alt jeg fant i denne sendingen falt i smak. Snøen må virkelig komme seg bort nå. Jeg vil ut i tynne trenchcoater og åpne vårsko!

Denne gangen valgte jeg ikke bare vårklær men også litt til sommeren. Jeg trengte også en nyreiseveske og toalett/sminkeveske :-) Det er kanskje de tingene jeg er mest fornøyd med, for de trengte en oppgradering! Hvilken ting likte dere best av de jeg har lagt ut?

solhatt her

Denne gleder jeg meg til å bruke i Spania! Så utrolig stilig og fin! Jeg tok den største str for jeg har et stort hode ;-) Mye kunnskap vet dere, haha!

Disse to er så mye finere enn det jeg klarer å få frem på bildet. De blir sinnsykt stilig til en kjole om sommeren. En sort trenchcoat som er lett og tynn har jeg ønsket meg kjempe lenge for det er noe sexy over det. Den er også riktig lengde og sitter utrolig bra på. Den lyse tok jeg fordi den var kjempe billig og det er greit å kunne bytte på, men den er mye finere enn jeg trodde! Den kommer nok til å bli brukt minst like mye som den svarte. Greit å ha et bytte til vår/sommer! Sikkert rålekkert til pumps, stram bukse og topp når man skal ut på byen.

Denne genseren digget jeg også! Den har en utrolig kul effekt midt i slik at man får midje uansett! Veldig stilig og annerledes fra alt annet jeg har!

Denne vesken har jeg siklet på i mange måneder. Jeg har virkelig trengt en skikkelig reiseveske som tåler og skjuler hele pcen. Jeg går alltid å drasser på en veske der pcen stikker ut og alt er bare rotete og stygt. Men denne var stor nok og jeg gleder meg til å bruke den på reise :-)

Denne blusen har jeg fra før av i lyseblått og den er så behagelig og deilig å ha på. Audun liker den også veldig godt, så da bestilte jeg den i denne fargen også. Veldig deilig til hverdags :-)

Også til slutt, disse fine sommerskoene som blir så stilig når det blir litt varmere ute. Jeg elsker semsketskinn og fargen var også helt nydelig!

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Hvilken ting likte dere best? :-) Husk at det er 40 % på et valgfritt plagg som ny kunde! De har også 25 % på bukser!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

saraalexandran
saraalexandran,
Likte sminkepungene veldig godt 😊 Mye fint her! Heldig du 😊
nouw.com/saraalexandran
martaalise
martaalise,
:D Ja så mye fint!
nouw.com/martaalise