scampi wok på 1-2-3

........

God morgen <3 Har dere hatt en fin helg? Jeg har både vært ute, hatt overnatting av Camilla, trent, slappet av og sett mye på tv. Haha :-) I morgen skal vi på besøk til Audun. Gleder meg og håper han fortsatt er der. Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg har fått etter innlegget med Audun, forresten <3 Håper jeg har svart alle! Visst ikke, må dere sende igjen!

I dag tenkte jeg å blogge om en oppskrift som er så god og enkel! Jeg har lagt ut noen oppskrifter med scampi og wok før, men jeg er så fan av det! Nå er det en litt annen variant og den er SÅ verdt å prøve. Scampi er proteinrikt og med grønnsaker før du en fullverdig middag som er sunn og god!

slik gjør du:

Skrell scampien og skyll den lett i kaldt vann. La den stå litt mens du skjærer opp grønnsaker. Grønnsakene er rød løk, hvitløk, chili og gul, oransje og rød paprika. I en panne tar du litt olivenolje og steker chilien og hvitløken. Etter 1 minutt kan du tilsette scampien og skru ned varmen. Stek til scampien er gjennomkokt. La den hvile i noen minutter på et fat, mens du steker grønnsakene. Du kan bruke samme panne. Hell i litt olivenolje først :-) Grønnsakene skal stekes på høy varme i 2 minutter før de er ferdige. Blant grønnsakene og scampiene i en stor bolle og smak til med soyasaus og sweet chilisaus. Server med litt nudler og ris om du vil :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

fromfattofab
fromfattofab,
Nam! Det så skikkelig godt ut; må testes 😊
nouw.com/fromfattofab
martaalise
martaalise,