SCAMPI-TACO

I dag har jeg hatt den diggeste middagen ever! Jeg er egentlig superdårlig til å lage middager når jeg er alene, i hvertfall spennende middager. Men i dag presset jeg meg selv til å lage noe jeg ikke har laget siden jeg bodde alene i Oslo i 2012!!!! Wow! Scampi er noe av det beste jeg vet, og sammen med disse ingrediensene, så var det en fest :-) Dette må dere prøve!

PS: Sorry for null oppskrift i går, jeg pleier jo å ha onsdag og søndag - men siden jeg tok bloggfri i går, så blir det heller oppskrift i dag!

du trenger:

en pose med scampi, tacopulver, 3 paprikaer, 1 lime, rømme

slik gjør du:

Sett ovnen på 200 grader. Skjær opp paprika i strimler. Jeg valgte en av hver farge for å få det litt fargerikt. La scampien tine før du heller den oppi en form. Noen scampier må også skrelles, men jeg kjøpte uten skall. Dryss olivenolje over formen og legg paprikaen oppi sammen med scampien. Rør godt og krydre med tacopulver. Jeg brukte kun tacopulver på scampien. Presset lime over hele formen før jeg la oppi noen mynteblader.

La det ligge i ovnen i 20-25 min. I mellomtiden kan du skjære om lefsene dine om du vil ha de like liten som mine. Jeg gjorde det med en skål oppå også tok jeg og klippet med en saks. Synes de ble mye søtere <3

Når scampien og paprikaen er ferdig kan du servere med litt rømme, lime og litt mer mynteblader. Utrolig godt!

 

serveringsbrettet finner dere her

For flere oppskrifter, sjekk ut kategorien "mat og trening" :-)

___________________________________________________

snapchat: martalise
(innlegget inneholder én annonselink)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Johannahoffsten
Cecilie
,
Så knallgodt ut. Må testes 👍