Saving Mr.Banks

Husker dere Mary Poppins? Det er nok en av de gøyeste filmene jeg kunne se når jeg var liten - og jeg kunne selvfølgelig alle sangene på rams! For noen uker siden så vi filmen Saving Mr. Banks. Jeg hadde ikke så veldig høye forventninger for den så ikke så gøy ut, jeg tok den på kun fordi det stod noe med Mary Poppins og Walt Disney, men jeg ble helt forelsket. Den var så skjønn og morsom og ekstra deilig var det å kjenne på barndomsminnene Mary Poppins ga meg.

Emma Thompson spiller PL.Travers - forfatteren bak Mary Poppins. Hun er en sta, frekk og grinete gammel kjerring men man får likevel sansen for henne. Tom Hanks spiller Walt Disney som prøver alt han kan for å kjøpe rettighetene til å lage en film om Mary Poppins etter å ha lovet døtrene sine dette. I filmen får vi også se tilbake på forfatterens barndom i Australia og ideen bak Mary Poppins som kommer til Banks familien og "redder" dem. Men det oppstår uenigheter når Walt Disney og hans crew har litt andre tanker og ideer bak filmen. Det var herlig å se denne filmen for jeg kjente igjen så mye fra disney filmen og fikk svar på hvorfor filmen ble som den ble. Filmen forteller den sanne historien som også gjør den mer interessant.

Synes det passet perfekt med en film anbefaling nå, det er jo tross alt helg! Så til dere som har Netlix, ta dere tiden til å se denne!

Marta Alise

Liker

Kommentarer