saturday night

annonselenker

bukse her, jakke her, topp her, øredobber i gull her

Gooood morning! Nå ligger jeg og Camilla på sofaen. Vi bevegde oss fra sengen til sofaen. Det er det vi har fått gjort i dag. Vi har ikke spist en gang. Så når jeg er ferdig med dette innlegget skal jeg reise meg og lage blomkålsuppe til oss. Kjenner at det kommer til å koste meg veldig etter kvelden i går.

Her ble det drinker, spill og mer drinker. Jeg hadde 5 jenter på besøk og vi koste oss veldig før vi gikk ut på byen. Synes aldri byen er så veldig mye å skryte av, så for min del kunne jeg blitt på vorspiel til 6 om morgenen, haha ;-)

girls night out

De andre jentene tok taxi ned, mens meg og Maia ville gå ned, men før det hadde vi en heftig photoshoot på walk in, haha. Mange bilder som jeg absolutt IKKE skal legge ut ;-) Men disse for duge!
I dag må dere gjerne komme innom igjen <3 Jeg har en liten anbefaling å komme med som dere må sjekke ut :-D Jeg hadde ikke så mye å tilføre bloggen akkurat nå for hodet mitt er KAKE! Denne søndagen skulle egentlig inneholde tidlig trening, ta bilder til bloggen og gjøre andre praktiske ting som skulle sikre meg en fin inngang til neste uke.. Men tror dere jeg får gjort det? Nope! Denne søndagen skal nytes på sofaen <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer