saturday, ive missed you!

Folk spør alltid meg om jeg ikke går tom for ting å blogge om, og jeg svarer alltid nei. For jeg har 99 % alltid noe å blogge om og visst den ene prosenten melder sin ankomst, så må jeg reise i det kreative hjørnet og tenke litt. Og som oftest løser det seg. Men, jeg kan ha litt tørkedager der jeg ikke har sååå lyst til å blogge og det er i dag. Jeg blir skikkelig sliten av å tenke på å sitte foran en skjerm og jeg hadde virkelig ikke lyst til å redigere bilder, tenkte ut en tekst også sitte meg ned.

Vet ikke hva det er, men jeg tror jeg bare er trøtt siden jeg la meg veldig, veldig sent i natt. Ingenting annet. No drama. Men jeg har lagt meg i tolv tiden hver dag og stått opp halv åtte. Jobbet med bloggen, sett på Friends og bare kost meg. Men det har vært veldig deilig å stå opp tidlig. Mens i går ble det litt vin og kos på verandaen og da ble klokken nærmere to før vi la oss. Så nå er jeg såå sliten! Vi skal heldigvis ned på stranden etterpå, så blir ikke den store stressende dagen. Men jeg må meddele at jeg har fått to store vannblemmer under føttene frq i forgårs. Klarte å stikke hull gjennom de, og det ene ble skikkelig svært. Så nå går jeg på tå.. Blæhh! Har gått en del km på drittsko!

kjole c&a Denia, sko DinSko, veske Parfait, øredobber ukjent

Så jeg må bare innrømme at disse bildene ble tatt med høye hæler uten at jeg brukte de etterpå. De ble kun brukt for å gi bildene et lite løft. Jeg hadde for vondt til å gå med de. Litt ironisk for de skoene som ga meg vannblemmer var joggeskoene. Haha :-) Savner å gå på høye hæler å føle meg fin! I kveld skal vi ut en liten tur og da må jeg gå med lave.. Det suger!

Men vi fikk shoppet litt, tross at jeg gikk utrolig seeeeent! Vi fikk gått innom Primark, H&M og Zara. Haha. Primark var et eneste stort skuff!! Det var så stappa med folk der og så mye rot overalt! Pleier å være sånn, men ikke SÅ mye. Fredagskveld er kanskje ikke så lurt å dra på shopping på. Jeg var også vitne til en helvetets høylytt krangel mellom ett par. Ble helt skjelven etterpå.

Men nå skal vi på stranden. Jeg og gjengen! Vi ble alle solbrente etter stranden i går men det er så mye vind, så man glemmer seg litt. Jeg fikk også massasje i går. På stranden! Hun var ikke så flink, men hun var veldig morsom.

___________________________________________________________________________

følg dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker