saturday

Da har vi vært på show her i Arendal og kost oss! Nå er vi hjemme og lager middag. Eller, Audun lager middag. Vi skal ha ertesuppe - noe av det beste jeg vet om høsten og vinteren! For noen dager siden kjøpte jeg forresten en hel kalkun.. Den må jeg servere før vi drar på onsdag. Ett problem; den er 5 kg! Så må nok invitere noen over for å hjelpe oss. Men det som passet så bra, var at Jamie Oliver var akkurat på tv med kalkuntips! Perfekt :-) Skal fortelle dere hvordan det går.. Kryss fingrene for meg!

Synes jeg hører lite av dere. Sykt bra statistikk.. Det har det vært hele høst men så lite tilbakemelding. Vil ikke klage men det påvirker motivasjonen min.. Skjønner at dere kanskje har mye å gjøre nå i desember men jeg savner å høre fra dere! Håper dere har det bra :-) Og jeg er kjempe takknemlig for at dere klikker dere inn!

I morgen kommer jeg ut med et veldig sunt juletips til å servere som snacks. Vet man ikke skal være så opptatt av at ting er sunt nå rett før jul, men om man har lyst til å unne seg noe godt uten dårlig samvittighet i ukedagene - så passer det helt perfekt! Stikk innom igjen i morgen tidlig om du vil ha oppskrift!

Nå skal vi finne en julefilm og kose oss! Blogges i morgen :-)

________________________________________________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så det på snap at dere var på show, det så utrolig gøy og koselig ut!😊 Har hatt så lyst og kjøpe en hel kalkun selv men det er jo jækla mye mat til to pers😂 Og tørr ikke inv noen for har aldri laget det før så blir det mislykket haha hadde vært krise! Kommer gjerne på middag😍😂 håper du lykkes med den!😊
Linda
,
Åh, jeg må bli flinkere til å deg en kommentar! Jeg er så glad i bloggen din, og leser hver dag, men det er ikke alltid så greit å huske at du selvfølgelig ønsker å høre fra oss lesere også 😃 Av alle bloggene jeg leser, er du den største inspirasjonen min. Du er så genuin og fin, og når jeg logger inn hit til deg blir jeg alltid i bedre humør. Masse gode tips, og alltid fingeren på det som er viktig i et hverdagsliv. Ikke glem, kjære deg, at du er verdifull for mange. Fine, fine deg- og Audun 😃 :*
IP: 82.99.3.229