sangria-oppskrift + oppdatering

dinner for one

God søndagskveld :-) Hva skjer i Norge? Mye som skjer kommende uke hjemme. Folk begynner i skole og jobb, tilbake til hverdagen. Sikkert stort for mange førsteklassinger, enten om det er på barneskole eller høyskole <3 Husker første skoledag var min favorittdag i året. Uansett hvor gammel jeg har verdt. Alle forventninger og spenningen rett før er helt magisk.. Mon tro om jeg opplever en "første dag på skolen" igjen :-) Vi får se!

I kveld har jeg kost meg veldig i mitt eget selskap. Eller, jeg har kost meg i hele dag - bare spesielt nå de siste timene. Akkurat nå er det helt bekmørkt her siden det begynner å bli veldig sent. Men tidligere dro jeg på butikken for å storhandle. Kjøpte med meg all slags digg og noe av det ble middag og kveldsmat. Spiste minimalt tidligere i dag, så nå slo jeg på stortromma. Min egen sangria med frukt, oliven, pølse og baguett <3 helt perfekt :-) Sitter forsatt ute for det er så deilig temperatur. Helt herlig!

Den pølsen er verdens beste! Må ta med meg noen hjem tror jeg. Jeg er også superfan av oliven. Det har jeg vært siden jeg lærte å gå - haha :-) Men må begrense begge deler for jeg for litt vondt i magen når jeg spiser for mye av det. Men, siden det er søndag og oppskriftsdag så tenkte jeg å dele sangria oppskriften min :-) Som oftest er den laget med rødvin og mye annet forskjellig, men jeg lager en som tar 2 sek å lage!

THE EASY SANGRIA

____________________________________________________

Bland 1/2 flaske rosévin og 5 dl sprite. Kutt opp appelsiner, sitroner, lime og jordbær. Bland godt og tilsett is og mynteblader :-) Superenkelt og supergodt!

Merker jeg blir litt avhengig av sola med en gang jeg eksponeres for den. Nå kan jeg ikke vente til i morgen tidlig slik at jeg kan legge meg ut å steike. Jeg var ikke ute før 1600 i dag pga bloggen, men det var helt herlig. Varmt men masse vind. Jeg har enda ikke badet enda, men tenkte å ta noen svømmerunder i morgen. Nå har jeg fylt opp kjøleskapet for resten av oppholdet, så da trenger jeg egentlig ikke å gå ut av huset, haha :-) Neida, bare tuller! I morgen ringer Audun og jeg gleder meg sånn til å snakke med han. Blir rart å ikke besøke han denne uken, men men... Skal sende han et postkort <3

________________________________________________________________________________

Følg gjerne siden min for oppdateringer HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer