saftis med spinat

- spinach popsicle -

God morgen fra Spania! Ja, dere tror enda at jeg reiste hjem går jeg ut i fra? Men neida, im still here! Skal snart ut å slikke litt sol. Har jobbet store deler av natten og det er så deilig å ha overlevd første natt alene her i Spania! Woho :-)

I går kveld savnet jeg Audun allerede, så mye at det gjorde litt vondt. Kveldene er alltid verst. Men i dag har jeg ny energi og motivasjon til å leve uten, hehe :-) Høres ut som Audun er mitt dop! Men jeg tok på spansk TV og koste meg med bloggen. Hadde helt glemt at alt er dubbet så jeg ble litt skuffa. Tenk at jeg var vant til det før.. Friends, filmer, tegneserier - alt på spansk uansett! Nå er det bare rart i mitt hodet. Fant American Pie på en av kanalene og jeg ble så glad. American Pie er alltid gøy, men tydeligvis ikke, for det var dubbet. Skuffelsen ble stor når Stiffmeister kom inn med en helt lys og rar stemme - haha!

Før jeg dro laget jeg som sagt noen deilige oppskrifter som jeg har lengtet etter å dele med dere. Men jeg vil gjerne holde meg til søndag og onsdag slik at det blir noe stabilitet i bloggen. Jeg burde kanskje finne en kategori for de andre dagene også. Men søndag er i hvertfall = matoppskrift og i dag skal jeg dele en veldig god og sunn is som dere bare må prøve. Mange av dere blir kanskje skremt siden det er spinat i, men den er så frisk og deilig i smaken!

__________________________________________________________________

- du trenger -

7 never med spinat, 2 dobbel 0% yoghurt, 1 ananas, juicen av 1 sitron og 1 appelsin.

- slik gjør du -

Mix alt i en blender og legg det oppi valgfri isholdere. Legg i frysen over natten og nyt når de er klare <3

_______________________________________________________________________________________

Hadde jeg hatt ingrediensene skulle jeg laget en her nede. Den er så god! Blir sikkert nydelig til sommeren når solen titter ordentlig frem :-) Nå skal jeg sole meg litt før jeg skal gjøre litt yoga. Har ikke blitt så mye trening for min del denne uken. Men vi har gått en del da!

Følg gjerne dagen min på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer