så brun og fin

Nå har jeg blitt skikkelig brun men når jeg sier det høyt så får jeg bare beskjed om at jeg har vært brun hele tiden, haha :-) Men poenget er i hvertfall at jeg nå føler meg fin og det skal så lite sminke til. Bare noe pudder også er jeg fornøyd. Kunne ønske jeg hadde falske vipper på meg, for da hadde jeg sluppet marcara også, men men :-)

Gårsdagen ble brukt i Denia igjen. Vi ville så gjerne bli litt kjent med byen, gå på tivoli og spise ute. Det ble en kveld med bare ungdommen + Audun, haha :-) Han er barnevakt for oss!
Denia har en stor borg midt i byen og den skal vi faktisk opp til nå. Jeg ville gjerne gå opp for å bli kvitt øl og annet dritt vi har spist alle dager, men alle andre vil kjøre så vi får se. Håper på en svær sperring i veien sånn at jeg kan gå opp :-)

Er det dette en start på cameltoe? Litt vanskelig å ikke få det i denne buksen 😂😚

Jeg fikk med meg 5 av 6 til å spise Paella og den var sykt god :-) Det er sjeldent man kan bestille Paella for bare én person, så fleste steder må man være minimum 2 stk!

Meg og Ole. Nye kjæresteparet :-) Haha!

Etter middagen dro vi på tivoli som ligger midt i byen. Jeg var sykt trøtt men ble likevel med opp i en karusell. Holdt på å dø men jeg overlevde :-)

​Nå har Audun laget frokost til meg og etter det skal vi opp til borgen. Hvor er dere i verden? 

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Gina
,
Du er skikkelig nydelig, sommer og ferie kler deg 😃
martaalise
martaalise,
Tusen takk <3 ja ferie kler meg, helt enig, haha!
nouw.com/martaalise
Elise
,
Så fin du er! Hvor er den røde buksen fra? 😊
Kos deg videre på ferie!!
martaalise
martaalise,
Hei Elise! Tusen takk for det! Litt sen med å svare på kommentarer men buksen er fra et marked i 2014 :-O Hatt den lenge men den er sykt deilig! Du får være på utkikk om du er ute å reiser 😉
nouw.com/martaalise