Så ble det ikke noe Sør-Afrika på oss likevel

Jeg kan trygt si at livet suger litt i dag. For det første våknet jeg til feber og vond hals og for det andre har vi bestemt oss for å utsette Sør-Afrika på ubestemt tid. Har egentlig ikke lyst til å kommentere det noe særlig men det blir ikke noe reise med det første akkurat nå. Sykt kjipt med tanke på at vi har tatt sprøyter, gledet oss ++. Gleder meg til jeg kan fortelle dere hvorfor. Det tredje som var nedtur i dag var at mobilen min ikke blir fikset på garantien. Hadet Samsung og Telia 4-ever!! Kamerat mitt på baksiden har ikke funket siden mars i år, og jeg aner ikke hvorfor. Tror det har kommet et støvkorn innpå siden det bare er blurry.. Men det kunne de ikke fikse da. Så jeg må ha ny tlf eller prøve å fikse den svart. Noen som melder seg? Haha. Jeg kan ikke akkurat si at jeg har gledet meg til å blogge.. På slike dager som dette så vil jeg egentlig bare glemme bloggen, men jeg har større tall enn noensinne gjennomsnittlig og ønsker på ingen måte å miste dere som er innpå her. Det er en stor høydepunkt i hverdagen min, eller livet mitt - at bloggen går bra! Så tusen takk fine dere! Jeg vet jeg er litt negativ i dette innlegget men jeg lover å komme sterkere og gladere tilbake i morgen..

Ellers har vi vært på IKEA i dag. Vi handlet inn litt vel for mye av noe innmat til hyllene, så vi dro for å bytte det. Trengte noen kleshengere, kan man noensinne få nok av dem? Tenkte jeg skulle rydde utav og hive eller gi bort en del av klærne mine. Det er så unødvendig at de henger i skapet mitt uten at jeg bruker de.. Mange ubrukte ting også. Men men.. Nå har Audun dratt på trening og jeg sitter her med vond hals. Klarer likevel ikke å hoppe over yogaøkten min. Så nå skal jeg ta på Yoga with Adrienn og ha en liten time for meg selv. Blitt helt forelsket! Håper jeg våkner med både bedre helse og humør i morgen. Det suger å være meg når det er mørkt og grått! Haha :-)

______________________________________________________________________________________________________________________

Er jeg den eneste som har hatt en rævva mandag?

Marta Alise

Liker

Kommentarer

51sundays
51sundays,
Så kjipt med turen da... Håper det er en kjekk grunn til at dere har utsatt den i og med at du skriver du gleder deg til du kan fortelle hvorfor... Kjipt med telefonen også da. Var den gammel eller nokså ny? Kjipt å bytte uansett da... 😊 Håper tirsdagen blir bedre 😊
nouw.com/51sundays
martaalise
martaalise,
Den er 1 og 1/2 år gammel så jeg har jo hatt den en stund.. Men skal prøve å fikse den selv! Takk for det 😊
nouw.com/martaalise
Helene
,
Så utrolig kjedelig 😟 men heldigvis er den ikke avslyst men at dere skal ta den senere så bra <3
martaalise
martaalise,
Helene
IP: 82.99.3.229