Ryethøjgård - Bed and breakfast

God morgen. Dette innlegget prøvde jeg å legge ut flere ganger i går. Betalte feriesurf på mobilen, for og så koble mobilen til pcen for å gi pcen nett. Men nettet var ikke godt nok til å laste opp bilder, prøvde alt mulig og all slags nettverker. Det gikk ikke. Så da ble det i dag istendenfor. Her er i hvertfall noen bilder for å vise dere hvor vi har bodd når vi har vært i Danmark. Vi bodde på en gård ca 16 km fra København. Det er så nydelig der! Fredelig og stille, fine omgivelser etc.

Dette er et sted vi absolutt skal tilbake til. Man har alt man trenger, det er rent og pent og man får bo litt landlig. På lørdagskveld hadde vi en liten romantisk aften med tapas og vin og i går morges koste vi oss i boblebadet. Deilig start på dagen og så romantisk som man kan få det!Rommet vårt. Number one!

Kjærestepar

Boblebad. PS: deilig mann følger ikke med på kjøpet!

Skulle gjerne blitt noen dager til. Vi var ikke heldig med været, men jeg er sikker på at dagene med sol der er helt fantastisk. Nærmeste nabo er en stor golfbane og det var fine turområder der. Kanskje det blir en liten tur i løpet av sommeren, hvem vet. Jeg har sinnssykt lyst til å dra på Legoland, har så mange gode minner fra når jeg var liten. I går hadde vi siste dagen i København. Viser dere bilder fra det senere.

Nå skal jeg opp og vaske litt klær - en stor haug som vanlig. Skal også svare på alle kommentarer, har ikke hatt ordentlig tilgang før nå. Svarer på både fine og mindre fine! Også skal jeg legge frem kjøpene mine fra Danmark slik at jeg kan vise dere i morgen :-) Men vi blogges senere, ha en fin dag så lenge!

Marta Alise

Liker

Kommentarer