ROMA

Vatikanstaten

Roma er noe av det fineste jeg noen gang har besøkt. Vi ble veldig imponert alle fire over den fine byen og skal lett tilbake hit. Det var en veldig romantisk og
følte meg heldig når jeg gikk i gatene med Audun ved siden av meg. Har noen av dere vært her? Vi kom i land i en by en time utenfor Roma og fikk litt sjokk alle fire. Trodde vi skulle gå i land rett ved sentrum. Men heldigvis stod det flere taxier utenfor og tilbydde seg å være sjåføren vår hele dagen og sørge for at vi kom tilbake til båten i god tid.

My brother in law ♥ BFF

Vi fikk oppleve Colosseum, Vatikanstaten, spanske trappa, fontenen, og ganske mange flere viktige og fine kulturbygninger. Vi fikk også litt tid for mat og shopping. Vi fant en resturant midt i handlegaten som serverte god pasta og pizza. Det var akkurat slik jeg hadde sett for meg Roma. Kjempe fine, gamle bygninger, masse god pasta og sjarmerende gater.

Men det jeg ikke liker så veldig godt er noen av italienerne. Og dette kommer fra meg som er 1/4 del herfra. De stirrer deg opp og ned i mente uansett hvor du går. Og møter du blikket deres så snur de seg vekk med en gang men så snart du ser en annen vei så stirrer de igjen. Hele skipet er fullt av dem og de føler vel kanskje at vi er en turistattraksjon. Ole som er over to meter høy, Audun som er to meter bred, Mariela med blondt krusehår og jeg med den hese stemmen som roper overalt.

I dag skal vi i land i Ibiza. Vi hadde båtdag i går. Det vil si at vi går ikke i land noen steder. Vi måtte kjempe oss til fire solstoler isted og hadde en fire retters lunch.
Vi har det veldig bra selvom jeg er brent! Heldigvis ikke rød, men jeg er solbrent på min måte, haha :-) Jeg er så glad for at jeg endelig fikk oppdatere bloggen med bilder herfra. Tiden går jo til ferie og kos men jeg savner bloggingen. Det er sånn at jeg skriver hver dag uten å publisere noe, men det er jo ikke det samme når jeg ikke får dele det med dere. Skrives fra Ibiza town! Her har vi nesten et døgn og masse tid og muligheter til å blogge på stranden :D

Marta Alise

Liker

Kommentarer