Risør Trebåtfestival pt 1

Hei søte hjerter! Dere vil ikke ane hva dumme meg klarte å gjøre... Vi reiste jo fra Spania midt på natten og hadde pakket alt klart timer før slik at vi kunne ut å spise og kose oss de siste nattetimene. Men.. Alt av elektronikk manglet i bagasjen og den skulle vi ta separat når vi stod opp. Og da klarte jeg selvfølgelig å glemme kameraladeren min i en eller annen krok i huset. Mamma sa det to dager etter, for jeg hadde ikke merket det. Fikk henne til å sende den til meg for jeg er litt desperat.. Så nå er den på vei hjem til meg fra Spania, befinner seg sikkert ett eller annet sted i Europa.

I hvertfall.. Poenget med å fortelle det lille problemet mitt var for å forklare at bildene jeg har tatt i dette innlegget er med GoPro. Vi har ikke brukt det siden Thailand, så de lå klart i skuffen klar til bruk. Ikke de bedre bildene kanskje, men bloggverdig ;-)
Så tilbake til hva vi har gjort de siste dagene. Audun har vært så utrolig syk siden vi kom hjem fra Spania. Det har gått mest i Netflix, lite mat, og soving. Jeg har ikke merket noe særlig og Audun begynner å bli bedre.. Ellers er han veldig flink til å holde masken for oss andre :-) Håper ikke det, men Audun vil alltid være supermann. Hehe.. Spesielt når ungene er på besøk.
Vi kom frem til Risør i 4 tiden i går og da fikk vi festivalpass som svigers har ordnet. Tok med oss ungene inn på området hvor de fikk være med på litt forskjellige aktiviteter for andre gang. Alt de hadde gjort før med de andre ville de igjen gjøre med oss, haha :-) så koselig! Senere dro vi hjem for å lage taco også ble det konsert med Herborg Kråkevik. Vi dro først opp på Branntårnet, en liten "fjelltopp". Vi fikk akkurat siste solstrålene før vi gikk ned til konsertområdet og hørte resten av sangene der. Hun synger jo helt nydelig, men det er litt nattasanger for min del. Så etter dette måtte vi hjem å ordne oss noen Mojitos.
Jeg laget flere runder til alle sammen men den som drakk mest var jeg og Audun.. Han skulle kanskje holdt seg unna siden han har vært så dårlig, men det er vanskelig å la være når jeg disker opp med verdens beste mojitos, haha :-)

Etter forspiel med svigers dro vi "unge" ut og der traff vi enda flere fra familien til Audun. Skikkelig gøy å gå ut med familie! Alltid god stemning 👏😍

​Men nå skal jeg legge fra meg denne pcen og komme meg opp for å spise frokost med de andre. Været her nede suger så tror jeg må legge inn en bønn. Vi hadde så mange planer om ting vi skulle gjøre i dag men alle planene passer best med godt vær! Jeg ber ikke om mye.. Bare noen solstråler takk!! ...Og litt varme slik at jeg kan gå med de få sommerklærne jeg har med meg! 

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Helene
,
Så skikkelig koselig ut! 😊 håper dere fikk noe fint vær i går, været er ikke helt med i dag :/