Risør by night

Vi hadde tidenes kveld i går. Åhh Risør er så vakkert og stemningen er den beste! Vet ikke helt hvor jeg skal begynne for det er så mye å fortelle. Vi startet på vorspiel hos en venn av Audun og dro rett til Stangholmen. Stangholmen er en øy med bare 10 minutters kjøretur fra kaia i Risør. Der satt vi å koste oss med mat og drikke, jeg og gutta. Så koselig! Håper på flere slike kvelder i løpet av sommeren. Om dere er i Risør er dette et sted som må besøkes!

Her er båten som tar deg med ut og tilbake.

Jeg og Audun hadde slurvet med mat hele gårsdagen så når vi først hadde mulighet bestilte vi litt. Jeg blir så dårlig når jeg ikke spiser ordentlig og drikker samme dag.

Det var så nydelig å sitte der med den utsikten! Gutta fikk øye på ett par som satt bortenfor. Endte med at de kom å satt seg sammen med oss og gjett om de fikk gjennomgå, haha :-) angrer på at jeg ikke tok det opp på film. Det ble noen gullkorn.

Utsikt over den hvite by! Vi satt der helt til klokken tolv før vi tok båten tilbake og da var det rett ut på byen i Risør! Vi ble på Piren, som er en flåte ute på vannet med bar. Det ble litt for mange vinglass for min del, men den som ble mest dårlig var faktisk Audun. Lenge siden han har blitt dårlig pga en tur på byen. Man glemmer hvor mye man drikker når man har det så gøy. Ellers kan jeg ikke få sagt det nok hvor mye jeg elsker Risør. Trodde jeg bare kjente selve byen men nå har jeg fått veldig sansen for menneskene her. Alle var så hyggelig og mange kom bort for å si hei og spørre om jeg var damen til Audun. Veldig koselig! Fikk forresten fire spørsmål i går om hvor jeg var fra og at jeg ikke så norsk ut. Haha :-)

Chablis!

I dag våknet vi begge to med hode og mageverk.. Hvorfor drikker vi mer enn vi burde? Vi kjenner jo grensene våres, voksne folk. Haha. Men det var verdt det! Bare litt ødelagt i dag. Nå sitter vi med orange is the new black, en tunfisksalat har akkurat gått ned på høykant og vi vil egentlig bare dø... Håper dere har en mer opplagt og finere søndag.

Marta Alise

Liker

Kommentarer