right now

- AKKURAT NÅ -

...har jeg sminket meg. Jeg har nemlig gått uten sminke hele uken omtrent. Sykt deilig å føle seg litt fresh og fin!

...har jeg spist et kakestykke.. Og jeg som skulle klare å holde meg til lørdag... Neinei. Ikke det, nei! Vi har skjært ut et hjerte... Så da må det rundt spises ;-) Eller ble hjertet skjært ut fordi vi ville spise det rundt? Haha..

...gruer jeg meg til å børste håret. Jeg har dusjet og tatt det i en knute. Aldri en god idé med mitt hår. Det blir sykt flokete, fuktig og ekkelt. Må nok vurdere å klippe meg igjen. Men blir nok ikke livesending på facebook igjen, haha :-)

...gleder jeg meg til i morgen! Elsker bursdager!

...har jeg tatt 20 bilder og valgt de jeg likte best. Av en eller annen grunn så liker jeg alltid de bildene hvor jeg smiler. Synes jeg ser så slem ut når jeg ikke åpner munnen. Og bitch er det siste jeg vil se ut som, hehe.

...sitter jeg å tenker på hvor rar og morsom denne verden kan være av og til. Hin dagen fikk vi besøk av en elektriker som skulle skifte noe greier i skapet og den som ble sendt til vår leilighet var en jente jeg har gått på barne og ungdomsskole med i Bergen. Er ikke livet rart? Aldri hatt noe relasjon til henne for hun er eldre enn meg, men alltid visst hvem det var! Sykt morsomt! Hun bor her nede og! Skal treffe henne neste uke! Hva er sjansen for at akkurat hun skal bli sendt til akkurat vår leilighet? Sikkert mange fra selskapet som var ute den dagen. Alle skal skifte ut den boksen. Haha. Så morsomt!

...venter jeg på Audun.

...velger jeg ut klær på Ellos! Jeg synes det er så vanskelig å velge ut noen favoritter blant så mye fint.

...vurderer jeg å starte på en dessert jeg skal lage i kveld som er til i morgen. På den måten blir det mindre stress i kveld. Skal jo se Norske talenter tross alt. :-)

...går jeg med kosebukse men burde kanskje skifte til noe finere. Genseren jeg får med er fra H&M og den kjøpte jeg i romjulen. Sykt fin og myk! Har gått med den nesten annen hver dag siden vi kom hjem.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

hadet
,
Så Audun på kino med en annen for to dager siden! just saying!
4angelcaos
4angelcaos,
Er du helt dust??
nouw.com/4angelcaos
martaalise
martaalise,
haha 😋 det var meg!
nouw.com/martaalise
cathlol
cathlol,
HAHA "just sayin'" ler
nouw.com/cathlol
Helene
,
Du er så utrolig pen❤ Beklager at jeg ikke får tid og skrive her vær dag, jeg leser bloggen din vær eneste dag men har blitt så dårlig på og kommentere, men jeg prøver og ta det igjen. Håper det er godt nok😘 Liker deg og bloggen din veldig godt
martaalise
martaalise,
åhh skjønne deg Helene! Du må ikke tro at jeg forventer at du kommenterer hver gang du er innpå <3 setter veldig pris på deg 😊
nouw.com/martaalise