Reisen vår

Siden jeg ikke blogget om tiden før reisen, så tenkte jeg å fortelle dere litt nå. Først og fremst ville vi holde det hemmelig at vi skulle til Thailand fordi det kommer så mange spørsmål fra alle kanter, og da snakker jeg ikke bare om bloggen. Jeg skrev for noen uker siden at vi ikke kom til å få til en reise, i hvertfall ikke til Thailand, som vi har drømt om. Men så hadde vi 2 års dag, vi var litt deppa begge to pga alt som skal skje om ikke så lenge, også begynte det å snø - og det var dråpen som fikk begeret til å renne over! VI MÅ VEKK HERFRA! (Norge altså...) Også feire oss to litt, vi har tross alt vært sammen i 2 år og i tillegg har vi ikke reist på lenge....

Drittsliten etter 11 timer reise...

Så for en uke siden bestilte vi tur og jeg ordnet litt med hotellet her nede. Vet ikke om det er et hotell jeg kommer til å anbefale på bloggen enda, men det ser vi. Vi bor på et 5 stjerners hotell, men vi ville gitt det en 4'er..

Allerede på onsdag dro vi innover til Oslo for å sove hos lillesøsteren min Mariela. Det er jo helt håpløst å bo i småbyer som Arendal når man vil reise langt. De beste reisene går jo fra Oslo... Men vi er heldige som fikk både god skyss og overnatting. I går gikk flyet vårt 1300 fra Gardemoen og vi var fremme lokaltid 0650. Vi ligger 6 timer foran dere, tror jeg?

Flyturen var veldig fin. Vi så filmer, sov, klinte og hadde teite konkurranser som jeg og Audun alltid har.. Når vi kom frem stod vi i en helsikkens kø i passkontrollen... Tror vi stod der en time - i hvertfall. Men det gjorde ingenting, for vi var så gira! Etter det tok vi taxi til hotellet og hoppet rett ut i bassenget. Der har vi lagt helt frem til nå og vi er blitt så brune allerede. Audun er litt rødbrun da... I kveld skal vi til Patong Beach. Vi skal gå litt i gatene, spise ute og ta ett par drinker - det er jo fredag og vi er i syden!

Noen av dere som har vært i Phuket og kan komme med anbefalinger til hva vi må få med oss, hvor det er bra å spise, hva vi bør styre unna og andre tips? Det er gull verdt for to stk som aldri har vært i dette landet!

Marta Alise

Liker