Reisen vår

Siden jeg ikke blogget om tiden før reisen, så tenkte jeg å fortelle dere litt nå. Først og fremst ville vi holde det hemmelig at vi skulle til Thailand fordi det kommer så mange spørsmål fra alle kanter, og da snakker jeg ikke bare om bloggen. Jeg skrev for noen uker siden at vi ikke kom til å få til en reise, i hvertfall ikke til Thailand, som vi har drømt om. Men så hadde vi 2 års dag, vi var litt deppa begge to pga alt som skal skje om ikke så lenge, også begynte det å snø - og det var dråpen som fikk begeret til å renne over! VI MÅ VEKK HERFRA! (Norge altså...) Også feire oss to litt, vi har tross alt vært sammen i 2 år og i tillegg har vi ikke reist på lenge....

Drittsliten etter 11 timer reise...

Så for en uke siden bestilte vi tur og jeg ordnet litt med hotellet her nede. Vet ikke om det er et hotell jeg kommer til å anbefale på bloggen enda, men det ser vi. Vi bor på et 5 stjerners hotell, men vi ville gitt det en 4'er..

Allerede på onsdag dro vi innover til Oslo for å sove hos lillesøsteren min Mariela. Det er jo helt håpløst å bo i småbyer som Arendal når man vil reise langt. De beste reisene går jo fra Oslo... Men vi er heldige som fikk både god skyss og overnatting. I går gikk flyet vårt 1300 fra Gardemoen og vi var fremme lokaltid 0650. Vi ligger 6 timer foran dere, tror jeg?

Flyturen var veldig fin. Vi så filmer, sov, klinte og hadde teite konkurranser som jeg og Audun alltid har.. Når vi kom frem stod vi i en helsikkens kø i passkontrollen... Tror vi stod der en time - i hvertfall. Men det gjorde ingenting, for vi var så gira! Etter det tok vi taxi til hotellet og hoppet rett ut i bassenget. Der har vi lagt helt frem til nå og vi er blitt så brune allerede. Audun er litt rødbrun da... I kveld skal vi til Patong Beach. Vi skal gå litt i gatene, spise ute og ta ett par drinker - det er jo fredag og vi er i syden!

Noen av dere som har vært i Phuket og kan komme med anbefalinger til hva vi må få med oss, hvor det er bra å spise, hva vi bør styre unna og andre tips? Det er gull verdt for to stk som aldri har vært i dette landet!

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tina
,
Kooos dere og nyt ferien, det fortjener dere beggo to :*
martaalise
martaalise,
hundemamma
hundemamma,
Åh, jeg vil også ha sol og varme. Dere er heldige! 😃
nouw.com/hundemamma
martaalise
martaalise,
Veldig deilig med litt sol <3
nouw.com/martaalise
Lisa
,
Så heldige dere er! Phuket er bare dødsfint, og det er veldig hyggelige mennesker! Dere burde virkelig dra på Fantasea show, vet ikke helt hvordan du stiller deg iforhold til dyr i show? Men det er ihvertfall et elefant show, som handler litt om historien til kongen og dronningen i Thailand!
martaalise
martaalise,
Hei Lisa! Vi var på Fantasea 😊 og i dag var vi på et nytt show! Veldig kjekt å få med seg litt thai kultur.. Si i fra om du har flere tips <3
nouw.com/martaalise
Henriette
,
Åå, så heldige dere er. Kos dere masse😄
Dere burde reise å se big buddah! Helt fantastisk😊 Å så burde dere ta båt rundt phi phi island og snorke, er helt utrolig vakkert!
Monkey Island er også veldig veldig fint😊
martaalise
martaalise,
Hei Henriette! Det skal vi faktisk i morgen 😃 Gleder oss masse og håper du følger med! Skal blogge fra phiphi <3
nouw.com/martaalise
Sigrid
,
Dere burde sjekke ut resturangen Karlssons i bakgate i Strandgata i patong 😊 kjempe god biff! Du finner de på Facebook så du vet adressen og kart.
martaalise
martaalise,
Hei Sigrid! Tusen takk for godt tips <3 det skal vi sjekke ut!
nouw.com/martaalise
Ingvild
,
Det blir for dumt å si at du aldri reiser... hva med alle oss andre som aldri har råd til å reise til utlandet? Ikke alle er like priviligerte med å eie leilighet og få penger ut av en blogg.....
Camilla
,
Stakkars menneske! Må vel gå an å unn andre godhet i livet, selv om du ikke har råd selv? Jobb, spar, bruk peng fornuftig, så har du å råd! Kanskje det tar lengre tid, men man får te det man vil!! Medmenneskelighet og nestekjærlighet ligg vist ikke for alle. Meget lavt å synk når du skriv sånne kommentara mener nå jeg.
Monica
,
Så deilig å være nede i varmen Men de sier at nå kommer +gradene her i fine Arendal også Kos dere og nyt hverandre Og ikke bry deg om sure kommentarer 😊
martaalise
martaalise,
Hei Monica <3 Tusen takk for det. Vi koser oss masse! Håper Arendal er deilig og snøfritt når vi kommer tilbake!
nouw.com/martaalise
Helene
,
Såå heldige dere er!:-) dere fortjener virkelig ferie <3 holder meg deg i å rømme fra snøen, ble så deppa når det kom mere snø.. Kos dere masse! Håper på flere innlegg fra Thailand og mange eksotiske bilder
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Selv var vi i Karon Beach i september i fjor. Mannen har familie fra Phuket, så det blir nok en tur nes i år og 😊 kos dere masse og nyt tiden sammen uten hverdags maset 😊 kan eg spørr ka hotel dere bor på?
nouw.com/therockinkchick
martaalise
martaalise,
Wyndham Sea Pearl men anbefales IKKE 😊
nouw.com/martaalise