reinsdyrsminke - videoblogg

God kveld dere! Nå er det en sliten Marta som taster inn her... Jeg er såååååå sliten i dag. Kom hjem i natt fra 4 timers kjøretur fra Oslo og før det hadde jeg fartet frem og tilbake i Oslo sentrum - MED bil! Slitsomt. Når jeg kom hjem i natt, la jeg alt jeg hadde med meg inn i gangen og gikk rett til sengs. I dag stod jeg opp tidlig for å trene og etter trening var det rett på juletreshopping. Innså at jeg måtte ha et juletre likevel. Jeg skal ha svigers på besøk i morgen til middag og julebord. Jeg kan ikke ha julebord uten et juletre! Og i dag kjøpte jeg mitt første ekte tre. Veldig fornøyd. Viser dere i morgen :-)

Jeg har ikke fått gjort noe blogging i dag for det har gått i ett! Trening, juletreshopping, baking med en venninne, julegaveshopping med to andre venninner og nå sitter jeg endelig i sofaen. Men, morgen er det tid for skikkelig hardcore-skippertak! Gleder meg til å gi dere gode innlegg <3 Jeg skal også være i litt bedre humør med mer energi i morgen :-) Nå ser jeg The Wrong Girl på tv2sumo. Har dere sett på den? Er bare i begynnelsen, men til nå virker den kjekk!

Jeg har ikke tatt noen bilder i dag, så det jeg deler i dag er en videoblogg jeg laget i fjor - som kanskje kan komme til nytte for noen? Reinsdyrsminke burde alle gå med på julebordet med jobben, haha! I videoen er det veldig enkel steg for steg slik at du kan gjøre det samtidig <3

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Tinaask
Tinaask,
Så søtt! <3
nouw.com/tinaask
PernilleKepaza
PernilleKepaza,
så kreativt 😍😍
nouw.com/pernillekepaza
Beingaldiss
Beingaldiss,
så fint😍😍
nouw.com/beingaldiss
norenida
norenida,