råkule bukser

God morgen dere :-) I dag er første dagen uten noe planer siden Audun dro inn, men så plutselig kom jeg på at jeg har en lunsj klokken 12! Så da ble det ikke første dagen likevel, haha.. Jeg prøver å være med på alt jeg kan! Også nyter jeg heller den tiden jeg får alene. Er jeg alt for mye alene, så kjeder jeg meg og tenker vonde tanker. Men nok om det, denne posten skal være POSITIV!

Til bursdagen min så fikk jeg denne buksen og disse øreringene av Malin! En veldig god venninne fra studietiden min i Oslo som plutselig stod på trappen her utenfor dagen før bursdagen min! Herregud for en fantastisk overraskelse! Hun stod med gave og ballonger! Det var så hyggelig gjort! Jeg hadde ikke peiling på at hun skulle nedover og når jeg så henne så måtte jeg nesten klø meg i øynene for jeg trodde jeg så syner, haha! Tenk å gjøre noe så fint for meg. Det var en veldig fin gave i seg selv at hun kom, men så fikk jeg disse kule tingene også, som jeg tenkte å vise dere nå.

jeg har på meg;

bukse BikBok, bluse H&M, øredobber Bikbok, semsket veske her ballerinasko her

Jeg bare elsket buksen og den skal brukes flittig i sommer, for å si det sånn :-) Nå skal jeg i gang med litt mer blogging før jeg skal gjøre meg klar til lunch med en venninne som heter Malin. (En annen Malin 🤣) Hva skal dere i dag? Stikk gjerne innom igjen etterpå! :-)

______________________________________________________________

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Turid
,
Buksa var bare super. 😉
martaalise
martaalise,
Tina
,
de buksene var såå fine på deg!
martaalise
martaalise,
Takk Tina ❤️
nouw.com/martaalise
Thomas Frydenberg,
For en overraskelse og så koselig gjort.
thomasfrydenberg.blogg.no