Q&A

Hei dere! Ble ingen blogging i går, for jeg hadde en skikkelig dårlig dag. Jeg lå bare i sofaen og så på bilder og videoer fra Mexico. Savner alle ungene så mye <3 Og vil så gjerne tilbake. Det er vanskelig å være hjemme her. Er jo ikke så mye som skjer her i Arendal. Men etter noen timer med sipping så bestemte jeg for at nok var nok. Jeg tok litt spabehandling her hjemme med ansiktsmaske og skrubbing også gikk jeg ned på gymmet og trente i 55 min. Det er godt for kropp og sjel. Følte meg superbra etterpå og jeg gråt ikke mer når jeg kom hjem.

I dag tenkte jeg å ha en spørsmålsrunde, og den besvarer jeg i kveld. Men nå må jeg være litt streng med dere. Det er alltid etterspørsel etter spørsmålsrunde, men når jeg først har den ute, så stiller bare folk på snapchat og forventer svar med en gang. Og da gidder jeg ikke å lage noe spørsmålsrunde her inne med svar, for det er nesten ingen som kommenterer i forhold til hvor mange som er innpå. Drit kjedelig. Også spør folk; "skal du ikke svare på spørsmålsrunden på bloggen?" Hallo? Om dere ikke stiller spørsmål, så blir det heller ingen innlegg. Jeg skjønner ikke hvorfor dere ønsker slike innlegg som dette, når dere heller ikke deltar. Sorry. Legger med dette bildet for jeg er litt streng nå. Og jeg er ikke sur altså, det kan dere se under her. Hehe.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

M
,
Har du noen fremtidige reiseplaner? Hva er noe du har prøvd/gjort, som du aldri vil gjøre igjen? Hva er det beste minnet du har fra barndommen? Beste/verste minnet fra 2017? Har du noen mål eller noe du ønsker å oppnå i 2018?😊
Marita
,
Hei, og god kveld. Jeg elsker bloggen din, men er dårlig på å kommentere 😊 Den videoen jeg liker aller best er den hvor du pakker til Syden, tror det var Spania du skulle til. Eeeelsker den. Blir så glad når jeg ser den og får masse sommer-vibber <3 <3 Håper på lignende igjen når du skal på ferietur, hyttetur e.l. Ønsker å se mer av klærne dine, hvordan du kombinerer ting osv. Hverdagsklær og litt pyntet. Assessories. Og også klærsom fungerer når det er kaldt:-) Mine spørsmål er: Hva er planene dine i jula/ romjulen? Hva er din(e) største svakheter/ utfordringer? Hva er dine gode egenskaper du setter mest pris på med deg selv? Hva tror du er meningen med livet? Hvordan er din morgenrutine/ dagsrutine? Er det i Spania og i Bergen du er oppvokst? Har familien din (mor og søstre) bodd kun der eller har de også bodd i Arendal eller Kristiansand? Lurer på mange ting, men i kveldble det disse spørsmålene:-) Ønsker deg en fin kveld videre:-)
Ursula
,
Hei🙂 Lurer på om du er introvert eller ekstrovert? (Energi av å være alene eller med folk) hva liker du best å gjøre alene? Savner du å ha en jobb med kollegaer, lønningspils osv? Også må jeg slenge med; siden du trivdes sånn med det du gjorde i Mexico, hadde det vært noe for deg å jobbe med barn i barnehage, skole, institusjon?
Martine
,
Hvor mange lesere har du på bloggen? Hva preger deg mest ved å ha kjæreste i fengsel? Tjener du noe på å blogge? Hvorfor byttet Audun fra Arendal fengsel til Oslo fengsel? ☺️
Hege
,
Jeg så Insider episoden om deg og Audun, den var interessant,. Hva er «planen» for Audun sin soning? Hvor tidlig kan han få permisjon, prøveløslatelse, hvor lang er sonetiden hans i kalenderår( mulig jeg tar feil nå altså men mener jeg har lest en plass at «fengselsår» er kortere enn kalenderår).
M
,
Hei! Går det bra med deg for tiden? hvordan var det å møte Audun etter Mexico?
Åse X
,
Når kan du fortelle om din vektnedgang? Er dette bilde fra før Mexico? Kan se forskjell veldig lett på ansiktet ditt.. Du blir rundere. Har du noen gang hatt spiseforstyrrelse? Beklager ar jeg spør, men jeg har fult deg siden du startet og du har vært forskjellig flere ganger. Noen ganger tynner og noen ganger tykkere. Jeg er selv en jojo-slanker og jeg kan også variere fra og til 10 kg. Er det Audun som har påvirket deg til å gå ned? Tviler ikke på at han ikke liker deg uansett. Du er flott uansett. Han er jo en stor mann og det ville vært rart om du var 150 høy og 40 kg. Var ikke i de baner jeg tenker. Mer at du har vært mye lei deg og spist mindre på grunn av depresjoner? Noen spiser mer, men andre spiser mindre. Hvem av de er deg? Kan du fortelle hvordan du har gått ned i vekt og hvor du har fått din motivasjon i det siste? Du er aktiv på snapchat med trening og kosthold. Kan du noen gang tenke at du påvirker dine lesere med kroppshysteri? Det er aldri bra for kroppen og trene hver dag, bare nevner det. Har noen slengt dritt etter deg før, under eller etter Mexico som gjør at du vil trene mer og spise mindre? Spiser du aldri usunt fortiden? Kan du starte med å ta bilder av hvert måltid slik du gjorde for en stund siden?
Anonnym
,
- Hvor skal du feire jul i år?
- Vil Audun få permisjon på julaften eller noe?
- Har du tenkt på å jobbe deltid for å få dagene til å gå/ ha noe å gå til? (Overhodet ikke frekt, men tenkte dersom du holdt deg opptatt så ville du få tankene andre steder <3)
Julianne
,
kan du vise oss dine favoritter fra skapet i egen video? Liker best når du videoblogger!
Holly
,
Si noe vi ikke vet om deg =) du har heller ikke blogget om Auduns bursdag enda! Har ventet på det innlegget lenge. Er du sur på han?