den mest dramatiske Q&A jeg har hatt

(annonselenker)

Åj shitt jeg har fått mange spørsmål siste dagene. Shitt, shitt, shitt! Har prøvd å få med alle, men umulig å huske alle når de kommer fra alle veier. Snapchat, facebook, mail og kommentarfeltet. Spørsmål fra forumet fra kvinneguiden kommer dessverre ikke med denne gangen ;-) Hehe.. Sorry Mc Florry! Men ja, la oss starte!

1. Hvorfor tok du vekk innlegget?

Fordi jeg burde ikke skrive noe om rettssaken. Dere som har lest, har lest det. Og det trenger ikke å være ute. De viktigste har lest det, og det er de som alltid klikker seg inn her.

2. Hvorfor uttaler du deg aldri om andre bloggere? Er du redd for at de skal ta deg på noe tilbake om du henger de ut først?

Haha. Denne kommentaren asssssssssssss! Er dette mekket på vorspiel med fulle jenter, eller er den ekte? Håper på første! Men jeg skal svare jeg. Jeg har ikke noe behov for å slenge ut om andre bloggere uansett hvor mye jeg er i mot hva de skriver. Må helt ærlig innrømme at jeg ikke bruker sååå mye tid på å lese. Prøver å bli flinkere for det er morsomt å lese blogg. Men feks dette med puppestøntet da. Jeg finner det hele kjedelig og jeg bryr meg ikke. Jeg kunne aldri funnet på å kommentere noe stygt for det hadde krevd så mye energi fra meg. Og hvorfor skal jeg gidde når jeg kanskje sårer bloggeren? Ser at folk skriver "stakkars barn"-osv. Men hallo. Jeg hadde ikke blitt flau over hadde vært et bilde av min mor naken ute på nett. Hun bygger sitt imperium på slike stunt og om dere ikke vil være en del av det, så må dere ikke la dere provosere heller. Synes heller ikke noe om det greiene med Raad og KA. KA som flere ganger henger hun ut også plutselig tar Raad igjen. Nei, jeg synes ikke noe om å henge ut folk. Jeg er heller ingen til å dømme. Jeg har aldri gjort noe så alvorlig eller brutt loven selv, men jeg er sammen med en mann som har det og da synes jeg at man skal passe seg for hva man skriver om andre. Er jo fantastisk når man lærer hva det betyr å kaste stein i glasshus, høhø, høøøø.

3. Når kommer innlegget om faren din?

Det er faktisk det siste jeg har tenkt på i det siste. Shitt. Han er det lenge siden jeg har unnet en tanke.. Hmmmm. Føler jeg har skrevet nok om han jeg. Kanskje en gang i fremtiden. Men ikke noe jeg har planlagt akkurat nå.

4. Kan du fortelle hvordan man tjener penger på blogging? Ingen bloggere er helt ærlige om det.

Ja, det kan jeg gjøre. Tar meg 10 minutter og fortelle det. Har fortalt den regla der hundre ganger før - så selvfølgelig skal dere få den også.

5. Synes du er flottere enn flottest på håret nå! Kommer du til å farge det blondt igjen?

Nei, tror ikke det. Veldig deilig å være mørk igjen. Tusen takk!

6. Alle Ellos klærne du reklamerer gir meg så mye inspo! Det kjøpes og kjøpes! Har akkurat gått ned 30 kg og kan endelig finne vanlige klær. Elsker de innleggene for jeg trenger en ny garderobe. Mitt spm til deg: Har du noen regler i forhold til kropp og klær? Jeg er nå ca samme str som deg men sliter med å sette sammen klærne mine.

Gratulerer! Så deilig! Da har du jammen meg vært flink!!! Jeg har ikke så mange regler. Har noen.. Feks, jeg går alltid med ting jeg føler meg komfortabel i. Jeg prøver å utforske ting og prøver gjerne klær før jeg bestemmer meg. Mange som ikke vil prøve et plagg, fordi de har bestemt seg for at det passer de ikke til. Det er bare tull. Man kan bli veldig overrasket om man bare tørr litt! Angående kropp og sånn så vet jeg at mange vil skjule mage, armer og lår osv. Jeg driter i magen min, men jeg tenker ofte over armene mine. Likevel finner jeg av og til topper som ikke dekker armene som jeg også kan gå med. Men det er sjeldent ;-)

7. Hvordan er de nye vinrøde skoene dine i str? Er de gode rundt ankelen? Er det de du viste på snap som var svart?

Ja! Har de i vinrød og i sort! En skikkelig favoritt nå på høsten! De er strech i øverst :-) Jeg går alltid opp en str i støvletter for jeg er litt bred på beina.

8. Hvorfor lar du deg provosere av KG? De er bare loosers som ikke har noe liv.

Det er vanskelig å lese mye stygt og usannheter om seg selv. Jeg hater at folk skal fremstille meg så jævlig dum. Jeg er mye rart, haha, men ikke dum! Jeg er bare veldig klar på hva jeg vil og ønsker i fremtiden. Jeg er også en som satser og som ikke lar meg skremme. Jeg vil være med Audun.

9. Har du tenkt noe mer på puppeoperasjon? Du sa du skulle gjøre det i høst og nå skal du til Mexico?

Ja, jeg har tenkt mye på det og senest for noen dager siden avtalte vi time. Jeg skal operere meg i Bergen og oppdaterer dere selvfølgelig mer etter hvert. Jeg har som jeg har skrevet før, mye smerter. Og det har jeg gått med i 5 år. Protesene må kanskje helt ut og aldri noe mer inn, eller så må jeg få nye. Timen min er når jeg kommer hjem fra turen min til Mexico - ja :-)

10. Skal Audun sone i Oslo til han er ferdig med dommen?

Nei, det blir han ikke å gjøre. Han drar nok videre når rettssaken er ferdig i desember.

11. Du skriver sjeldent om nedturer mtp Audun som sitter inne.. Kan du la oss få være med på det litt mer fremover? Hva er verst for deg?

Kveldene. Ja, greit da. Jeg skal skrive litt oftere :-) På mandag ringte han og da snakket vi i 14 min. Dvs at vi hadde 8 min igjen. Det er 22 min i Oslo og der kan han dele de opp istedenfor å bruke de opp med en gang. Men jeg har allerede opplevd litt minus ved at han sitter på et større fengsel. Jeg var opptatt i det han ringte og da fant jeg tre ubesvarte. Fikk raskt vondt i magen og ringte til Oslo fengsel. I Arendal har de bare satt meg over eller gitt en beskjed til Audun at han må prøve igjen. Men fra Oslo fikk jeg bare tilbake "nei da må du vente til han ringer igjen".. Ahh. Ikke verdens undergang, men det var tøft. 1. Fordi rettssaken ble utsatt én dag. Jeg var redd det var noe med Audun. (det var ikke noe med Audun) 2. Fordi jeg trengte virkelig å snakke med han og visste at han også trengte det.

_____________________________________________________________________

Holder Q&A neste torsdag også, om det kommer inn spørsmål på dette innlegget :-) !

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Janne
,
Takk for at du svarer på kommentarene. Mye bedre når vi får et eget innlegg. Bedre oversikt. Mange ganger synes jeg kommentarene du får er helt på trynet.
martaalise
martaalise,
Hehe, jeg og! Takk for at du likte innlegget <3
nouw.com/martaalise
Ursula
,
Du har så vakre "farger", hvis jeg kan si det sånn! Du er liksom så god på å matche klærne dine slik at hudfargen, hårfargen, øyenfargen og totalen av disse stråååler 😊 Misunnelig på deg altså. Liker inspo-innlegg som feks fra Ellos, men mange av klærne der er for dyre til at jeg kan handle de. Så hadde kanskje vært kjekt å hatt "billig"klærne fra Ellos eller andre nettbutikker i noen av innleggene? Vet ikke. Hilsen fast leser<3
martaalise
martaalise,
Hei og tusen takk for fin kommentar Ursula <3 Jeg setter utrolig stor pris på tilbakemeldinger der jeg kan gjøre noe annerledes eller bedre! Det skal jeg ta til meg. Enig i at noen klær er for dyre og det skal jeg skjerpe meg på! Ellos har masse fint og billig, men de tar også inn merkeklær. Så til nå har det blitt en blanding, men skal passe på at jeg viser frem mer billig klær enn dyre uansett hvilken butikk jeg blogger om! <3
nouw.com/martaalise
Turid
,
Ellos har ofte kampanjer med 30 % på dyreste vare og ofte salg så det går an å handle "billig" hos Ellos .
martaalise
martaalise,
Helt sant 😃
nouw.com/martaalise
M
,
Kjære Marta! Du er en sikkelig tøff dame og jeg ser virkelig opp til deg!! Vet virkelig hvordan du har det! For en person som betyr mye for meg soner også... har fundert mye på og sende deg meld( men har ikke tørt;/ hahahah^^) uansett livet er sånn i Oslo! Han får bare 20min i uken og det er ekstremt tøft.. men han også deler det opp, men fy søren og du er tøff og rart at mennesker er så dømmende på ting, det iriterer meg egentlig. Men du er helt fantastisk og jeg digger deg.
martaalise
martaalise,
Hei M. Klart du skal tørre å sende meg melding <3 situasjonen er vanskelig 😟 20 min er alt for lite!! tusen takk for at du følger og for at du kommenterte <3
nouw.com/martaalise
Ank
,
Hvem er KA OG KG?
martaalise
martaalise,
sorry for sent svar. Trodde jeg hadde svart! KG er kvinneguiden og KA er en blogger <3
nouw.com/martaalise