Q&A - jeg svarer på deres spørsmål del II

<

Kropp og utseende

1. Har du noen komplekser angående utseende/kropp?

Ja, hvor skal jeg starte... Haha. Jeg hater armene mine først og fremst. Så kommer lår og nese etter det. Alle disse tingene kunne vært mindre!! Det største komplekset mitt var puppene mine, men det fikk jeg fikset når jeg var 20 år. Da ble de små og spisse puppene mine runde og litt større. Bildet over er forresten en aprilspøk fra i år. Jeg har aldri fikset nesen min.

2. Er du komfortabel med å gå uten sminke?

Ja. Jeg viser meg uten sminke veldig ofte utendørs, på snapchat og på bloggen. Jeg trener som regel uten sminke og det går dager hvor jeg ikke orker å sminke meg. Audun setter veldig pris på de dagene jeg går uten, han synes jeg er like fin :-)

3. Hvordan går det med kostholdet?

Det går i dass. Når vi er Oslo er jeg ikke sulten i løpet av hele dagen, jeg er så stressa og lei meg. Også kommer kvelden og da kjører jeg i meg hva som helst. Gleder meg sånn til dette er over, til jeg kommer hjem til eget kjøkken og kan være flink som jeg var før. Nå er vi i Arendal hver helg og det er da jeg er flinkest! Da går det som det suser!

4. Hva slags hudpleieprodukter bruker du?

Jeg prøver å være flink. Jeg bruker dagkrem og nattkrem. Prøver hele tiden å lære meg å bruke produkter, for huden min blir jo eldre... Men jeg er kanskje litt lat og kan lett ta håndsåpe i ansiktet bare for å få av dagens sminke. Shame on me!

5. Ser du noe resultat av fettsugingen nå? Var det verdt smerten du hadde etterpå?

Jeg anbefaler ikke noen i min situasjon å ta fettsuging; ung, sprek med fett som kan trenes vekk. Det var vel kanskje derfor jeg fikk så reaksjoner på det. Men jeg ville ikke vært foruten for jeg fikk vekk ganske mye på sidene. Men, hvor mye kan 3 kg - hjelpe? Om jeg er flink i to uker så går jeg lett ned 3 eller flere kg. Smertene var helt jævlige, men med å gjennomføre fettsugingen fikk jeg mettet den lysten jeg hadde. Jeg er litt sånn; har jeg penger og har veldig lyst til en operasjon - så gjør jeg det. Hvorfor skal man finne seg i å se ut som noen man ikke vil være, når man kan fikse det.

Annet

1. Hva er din favoritt tvserie, og hva er dine favoritt sanger for øyeblikket?

Jeg elsker Friends og det har jeg alltid gjort. Har det alltid på hjemme i bakgrunnen når jeg gjør andre ting. Det er så morsomt. Ellers synes jeg Desperate Housewifes, Sex and the City og Devious Maids er noe av det beste som har blitt laget - jeg elsker jenteserier med godt manus. Av musikk så hører jeg veldig mye på Melissa Horn, Stromae, Kygo, listemusikk. Har ingen favorittsang akkurat nå.

2. Hva gjør du på en vanlig dag?

Jeg blogger, er med Audun, trener, rydder. Finnes ikke så mange vanlige dager hjemme hos oss, vi har alltid noe å gjøre, noen å besøke eller land å reise til.

3. Hvilke forskjeller ser du på deg selv fra før i tiden,og nå?

Jeg er en mye snillere og tryggere person. Jeg prøver hele tiden å bli den beste versjonen av meg selv og det gir resultater. Både utvendig og innvendig. Samtidig vil jeg legge til at jeg kanskje alltid har vært den samme, jeg ligner mye på meg selv og det er veldig viktig for meg å være meg selv - selvom jeg prøver å bli bedre hele tiden.

4. Har du noen sære fobier, eller ting du er redd for?

Ja, jeg er redd for at noen har lyst til å skade meg eller noen jeg er glad i. Jeg er redd for mørket og alltid redd for at noen står utenfor eller skal komme inn i huset som ikke vil oss vel. Kunne ønske jeg var modigere og jeg kunne ønske jeg hadde friheten til å gå ut alene etter klokken åtte om kvelden, om jeg vil jogge eller gå til butikken. Men den muligheten har voldtektsmenn og drapsmenn tatt fra meg. Vi leser jo alle nyheter.

5. Favoritt merke? Hvor shopper du mest? Hva er favoritt butikkene din?

Jeg er ikke noe merke menneske, men det er kanskje fordi jeg ikke har mulighet til det. Jeg er veldig glad i å shoppe i utlandet eller gå i kjedebutikkene vi har her hjemme. Prøver å finne klær som kanskje er litt annerledes, eller sette klær sammen på en litt annen måte. Jeg liker å skille meg ut selvom jeg handler der alle andre handler. Jeg kan nevne H&M, Lindex, Massimo Dutti og Zara.

6. Hva er et ekte vennskap for deg?

En ekte venn for meg tar meg for den jeg er og aksepterer hvordan jeg velger å leve livet mitt. Det er gjensidig respekt også må personen være til å stole på. Jeg forteller alltid litt mer enn jeg burde, jeg er veldig åpen og da er det viktig at jeg vet at det ikke går videre.

7. Favoritt by du har vært i ? Eventuelt land? Hvilke 3 land vil du til som du ikke har vært i?

Jeg elsker Palma, London og Praha. Land; Spania selvfølgelig. Også var jeg i Kina en gang og dit drar jeg gjerne igjen - såå fascinerende! Jeg vil gjerne til Den Dominikanske Republikk, USA og Island.

8. Tar du solarium eller betakaroten?

Nei og nei. Jeg får forresten flekker på sidene på magen av solarium.

Vinnerene fra NIVEA-konkurransen har blitt trukket;

1.plass; Monika, 2 og 3.plass Elisabeth A og Maria A. Dere får mail i løpet av dagen ♥

Marta Alise

Liker

Kommentarer