Q&A - jeg svarer på deres spørsmål

Da har jeg endelig sittet meg ned å svart på spørsmålene deres. Jeg har delt det opp i fire kategorier; Audun, kropp, fremtiden og annet. Del 2 av spørsmålene kommer i løpet av de neste dagene! Det var veldig mange spørsmål så jeg delte de opp!

Audun og kjærligheten

1. Hva er dine 3 beste og 3 verste egenskaper? Hører gjerne fra Audun :D

Beste: I. Veldig lojal på alle mulige måter. II. Gøyeste person å være med for hun er en interessant person og vi har det alltid gøy og morsomt, selv når vi kjeder oss. III. Lager fantastisk god mat.

Verste: I. Små uforståelig klikk. II. Hun hater å bli tatt på med våte hender og da begynner vi å krangle. III. Hun kan være veldig påståelig.

2. Fortalte Audun om rettsaken tidelig, og hvordan tok du det? Får du kritikk for å være sammen med han?

Jeg ble kjent med Audun når han satt inne, men han satt på åpen så han studerte på BI og kunne være ute. Da var det bare på det vennskapelig plan - men vi flørtet jo litt. Samtidig hadde jeg 1000 spørsmål og veldig behov for å sette han på plass. Jeg var veldig dømmende, for det eneste jeg visste var at han satt inne for smugling. Jeg syntes jo ikke noe om det og det sa jeg godt i fra om. Men så tok det to år før jeg møtte han ordentlig, bare jeg og han. Og da var han verdens skjønneste og jeg skjønte raskt at han var en god person. Når vi møttes hadde han akkurat kommet ut av fengsel for den saken som er i retten nå. Han satt seks måneder og ble sluppet ut. Vi visste hele tiden at rettsaken kom, vi bare trodde ikke at det skulle ta to år. Jeg har mistet en venninne fordi jeg er sammen med Audun, en av mine bestevenninner faktisk. Ellers har alle andre, absolutt alle andre akseptert det og liker Audun for den han er, ikke for det han har gjort. Han er en som alle liker, så lenge de blir kjent med han og ikke bare hører fortiden hans.

3. Hva er det som gjør forholdet til deg og Audun så sterkt, tror du?

Vi er bestevenner like mye som vi er kjærester. Og du vil jo ikke såre din bestevenn? MEN, jeg har kanskje ikke fortalt så mye om det på bloggen, men vi kan krangle så veggene faller sammen og vinduene sprekker! Vi er ikke perfekte som mange tror. Vi har en rettssak oppe å går, en uviss fremtid, men en ting er vi sikker på; Det er oss to mot resten av verden. Vi har det veldig fint sammen alt i alt, vi kan ligge å se i taket og ikke si noe men også alltid noe å snakke om når vi er i det humøret. Jeg forteller alt til Audun og det er ingen andre i hele verden jeg bryr meg så mye om. Han er mitt alt.

4. Er du en sjalu person?

Ja. Jeg kan bare psyko av og til. Men jeg føler jeg vokser det mer og mer av meg. Jeg er veldig trygg på Audun. Sjalusien er vel et problem som ligger inne i meg. Men jeg vet at jeg har det og jobber stadig mot det.

5. Hvordan går det med deg og Audun?

For et fint spørsmål. Vi har det bra mellom oss, tar vare på hverandre under denne tiden og står sterke sammen. Vi er jo triste begge to, men prøver å se det positive og gjøre det beste ut av det.

Fremtiden, jobb og blogg

1. Hva kunne du tenke deg å jobbe med i fremtiden?

Jeg kunne tenkt meg å jobbe med TV, media, blogg. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er glad i oppmerksomhet og jeg bryr meg ikke om det er et kamera tilstede. Synes det bare er kjekt egentlig. Men jeg kunne jobbet bak tv skjermen også.

2. Leser du noen andre blogger?

Ja. Jeg går innom alle bloggene som kommenterer min blogg. Prøver å ikke sitte så mye på pc, når jeg gjør det så prioriterer jeg min blogg. Men det går mye tid i det også, så jeg sitter ikke på topplistene og venter på neste innlegg fra topp-bloggerne. Derfor synes jeg det er kjekt å gå innpå de som er innom min.

3. Hva tanker har du om fremtiden? Blir du boende i Arendal?

Slik som fremtiden vår ser ut nå, så er den veldig usikker. Vi vet ikke hvor Audun ender opp, når det blir osv. En ting er sikkert er at kontrakten vår med leiligheten vår i Arendal går ut i desember, så vi må flytte. Vi vet bare ikke hvor og det er utrolig irriterende å ha livet på vent. Vi må jo vente på dommen som kommer om ca en måned. Alt må bestemmes ut i fra det. Også er det kanskje soningskø osv. Jeg vet i hvertfall at jeg kommer til å flytte nært der Audun skal inn å sone.

4. Fortell litt mer om tv program som du og Audun skal være med I?

Programmet Audun og jeg skal være med i heter Insider og går på kanal MAX. De har filmet oss litt før rettssaken, under rettssaken også skal de helt sikkert filme oss etter dommen er satt. Det blir så spennende og jeg tror det blir veldig bra!

5. Kunne du tenke deg barn i fremtiden? I såfall når og hvor mange?

Ja. Det er jo noe vi har snakket om, men nå er det uaktuelt. I fremtiden vil jeg ha 2 barn tror jeg, kanskje når jeg er 30 år. Jeg kunne tenkt meg å bli mamma nå faktisk, men livet vårt er ikke akkurat egnet for barn. Audun vil være der fra dag en og vi vet at med vår situasjon er ikke det mulig. Så akkurat nå er barn et ikke-tema.

6. Hva er du utdannet som?

Jeg ble ferdig med utdannelsen min juni 2014. Jeg tok bachelor i Markedsføring og salgsledelse med reklame som studiespesialisering.

I dag skal jeg noe veldig spennende! Kunne ønske jeg kunne fortelle dere. Nå er det frokost også er det rett i retten. Tror de klarer å bli ferdig for denne uken allerede i dag, så da slipper vi å bli her til i morgen. Hadde vært så deilig! Dere kan sikkert få en liten smakebit fra dagen på snapchat; martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer