Q&A - hva lurer dere på?

God morgen dere! Herregud! I går skjedde det noe helt fantastisk! Jeg fikk se Audun igjen! Ahhh! Dagen før Audun dro inn, så kjørte vi opp på en høyde her i Arendal, på den høyden kunne vi se ned til luftegården til fengslet. Den er ikke superstor. Men man ser bygningen med alle vinduene, en luftegård med en basketball kurv og en benk også litt plass til løping. Ikke noe stort, men fra en høyde kan man se rett ned.

Hver dag har jeg ønsket å dra opp der for å titte ned når han har lufting, men så har jeg ikke vært helt klar. Er litt rart å skulle se det kjæreste man har, bak piggtråd. Men i går, i går var jeg klar og jeg fikk følge av en venninne. Hadde nok ikke klart det alene. Så vi dro opp dit 1830 for det hadde han skrevet til meg. De har luftig 2 ganger om dagen i hverdagen. Vi stod og ventet og ventet. Klokken ble 1900, 1915. Vi skulle til å gå før en dør ble lukket opp. Der kom det to personer ut. Og en av de var Audun. OMG! Jeg ble helt mo i knærne, haha! Han gikk noen meter og skulle ned en trapp og inn. Men da ble jeg helt stressa, for han så ikke opp til oss. Så da begynte jeg å rope "AAAAAAAAAAUDUN!" og venninnen min plystret drit høyt. Han snudde seg kjempe raskt og begynte å vinke. Vi fikk skrike til hverandre i ett minutt før han måtte inn. AHH! Så utrolig deilig å se han! Han hadde vært på trening og de tidene han fortalte meg gjaldt bare man-torsdag. Derfor var det litt annen timeplan i går! Men shitt! Tenk så tilfeldig og så heldig jeg var.. Av alle innsatte, så var det han og en til som hadde vært på trening og skulle forbi luftegården. Omg... Ringte mamma med en gang og hun bare "Dere er så Romeo og Julie", haha :-) Jeg oppå høyden og han bak pigggjerdet, skrikende til hverandre.. Og selv om jeg ikke fikk snakket så mye med han, så var det helt herlig å se han. Han var så fin og deilig!!!! Hadde lyst til å løpe ned og kysse han ihjel, haha.. Ble litt småforelska på nytt og det kribler i magen bare av å tenke på det..

______________________________________________________________________

Men nå skal jeg ikke mase mer om det. Ble bare litt gira. I dag tenkte jeg å kjøre en spørsmålsrunde siden dere lurer på så mye. Går ut i fra at de fleste spørsmålene gjelder Audun og hvordan han har det inne, regler osv. Men alle spørsmål er velkommen! Jeg skal svare på det jeg vet og kan :-) Synes det er greit å samle det i ett innlegg, for alle spørsmål på snapchat blir så rotete. Jeg får ikke til å svare alle hver dag også husker jeg ikke hvem som spurte om hva. Så greit å ta det her! :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Henri
,
Klarte å legge inn en kommentar på feil innlegg. Kan du slette det?Kan du fortelle litt mer om foreldrene dine og om du er adoptert? Hvor møttes de? De er jo fra hver sin side av kloden. Tenk at det måtte noe så dramatisk til, for å lage deg! Haha. Derfor tror jeg du er så spesiell. For du har noe fra to land som er veldig forskjellig. Vil også høre mer om oppveksten din. Er dere veldig rike? Har fått inntrykk av at foreldrene dine eier en del og siden du har reist så mye i din barndom og bodd her og der, så får jeg litt sånn "rikmannsdatter vibber".. for å ikke snakke om alle de fine klærne dine. Husker også du sa at faren din var øyespesialist. Hvor jobber han? Tror du forsatt at det er noe mer for deg der ute?
Hege
,
Hei. Må Audun sitte inne i 3 år, eller kan det bli redusert underveis? Pga god oppførsel osv. Vil han få permisjon i løpet av årene i fengsel? Stå på!!
IP: 82.99.3.229