Q&A - hva lurer dere på?

God morgen dere! Herregud! I går skjedde det noe helt fantastisk! Jeg fikk se Audun igjen! Ahhh! Dagen før Audun dro inn, så kjørte vi opp på en høyde her i Arendal, på den høyden kunne vi se ned til luftegården til fengslet. Den er ikke superstor. Men man ser bygningen med alle vinduene, en luftegård med en basketball kurv og en benk også litt plass til løping. Ikke noe stort, men fra en høyde kan man se rett ned.

Hver dag har jeg ønsket å dra opp der for å titte ned når han har lufting, men så har jeg ikke vært helt klar. Er litt rart å skulle se det kjæreste man har, bak piggtråd. Men i går, i går var jeg klar og jeg fikk følge av en venninne. Hadde nok ikke klart det alene. Så vi dro opp dit 1830 for det hadde han skrevet til meg. De har luftig 2 ganger om dagen i hverdagen. Vi stod og ventet og ventet. Klokken ble 1900, 1915. Vi skulle til å gå før en dør ble lukket opp. Der kom det to personer ut. Og en av de var Audun. OMG! Jeg ble helt mo i knærne, haha! Han gikk noen meter og skulle ned en trapp og inn. Men da ble jeg helt stressa, for han så ikke opp til oss. Så da begynte jeg å rope "AAAAAAAAAAUDUN!" og venninnen min plystret drit høyt. Han snudde seg kjempe raskt og begynte å vinke. Vi fikk skrike til hverandre i ett minutt før han måtte inn. AHH! Så utrolig deilig å se han! Han hadde vært på trening og de tidene han fortalte meg gjaldt bare man-torsdag. Derfor var det litt annen timeplan i går! Men shitt! Tenk så tilfeldig og så heldig jeg var.. Av alle innsatte, så var det han og en til som hadde vært på trening og skulle forbi luftegården. Omg... Ringte mamma med en gang og hun bare "Dere er så Romeo og Julie", haha :-) Jeg oppå høyden og han bak pigggjerdet, skrikende til hverandre.. Og selv om jeg ikke fikk snakket så mye med han, så var det helt herlig å se han. Han var så fin og deilig!!!! Hadde lyst til å løpe ned og kysse han ihjel, haha.. Ble litt småforelska på nytt og det kribler i magen bare av å tenke på det..

______________________________________________________________________

Men nå skal jeg ikke mase mer om det. Ble bare litt gira. I dag tenkte jeg å kjøre en spørsmålsrunde siden dere lurer på så mye. Går ut i fra at de fleste spørsmålene gjelder Audun og hvordan han har det inne, regler osv. Men alle spørsmål er velkommen! Jeg skal svare på det jeg vet og kan :-) Synes det er greit å samle det i ett innlegg, for alle spørsmål på snapchat blir så rotete. Jeg får ikke til å svare alle hver dag også husker jeg ikke hvem som spurte om hva. Så greit å ta det her! :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Anine
,
Har du tips til andre som går gjennom det samme som dere? Hvordan takle det på lettest mulig måte osv
Thomas Frydenberg,
Hva er din største lidenskap?
thomasfrydenberg.blogg.no
Tone
,
Er du redd for at ting/følelser skal være annerledes mellom deg og Audun når han kommer ut? Tenker du noen ganger på/ er du bekymret for at det kanskje ikke blir som før? Litt sånne dupe spørsmål kanskje.. vil også si at du er virkelig sterk Marta. Den enorme kjærligheten du har for Audun er rett å slett rørende. Heier på dere begge! Gleder meg til Audun kommer ut, sånn at jeg kan le meg ihjel av snappene hand igjen 😂
Lene
,
Hvor og når soler du deg uten bh? Skulle gjerne gjort det selv, men tør ikke.
Linda
,
Så herlig at du fikk se han <3
Maria
,
Hei vakre du <3 Først vil jeg bare si at du virker så utrolig klok, snill og sterk! Audun er virkelig heldig som har deg, jeg heier på dere! Kjæresten min ble arrestert for noen måneder siden, og skal i retten i juli. Jeg har så utrolig vondt i hjertet, og gråter nesten hele tiden. Han har vært veldig rolig frem til nå, men har det mer vanskelig nå som rettssaken nærmer seg. Har du noen tips til hvordan man kan være en god støtte? siden vi ble kjent har vi snakket sammen hver eneste dag, selv om vi n�� på hver vår side av jorden.. Føler vi har både sted og tidssone imot oss. Hvis han må i fengsel, får han kun ringe til utlandet én gang i måneden. Utenom det må vi klare oss med brev. Han sier hver eneste dag at han er redd for å miste meg, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller si for at han skal stole på at jeg alltid er her. Han vet at folk snakker, og at mange "advarer" meg mot han fordi han ble arrestert. Så trenger virkelig alle tips jeg kan få, for å vise han at jeg ikke kommer til å forlate han pga en eventuell dom, og hva jeg kan gjøre for å støtte han 100 prosent. <3
Anonym
,
Tar du noe form for betakorten/solarium? Du har så fin brunfarge! 😊
Charlotte
,
Skal du reise noe nå som Audun er inne, eller har du noen andre planer? 💕
Henri
,
Klarte å legge inn en kommentar på feil innlegg. Kan du slette det?Kan du fortelle litt mer om foreldrene dine og om du er adoptert? Hvor møttes de? De er jo fra hver sin side av kloden. Tenk at det måtte noe så dramatisk til, for å lage deg! Haha. Derfor tror jeg du er så spesiell. For du har noe fra to land som er veldig forskjellig. Vil også høre mer om oppveksten din. Er dere veldig rike? Har fått inntrykk av at foreldrene dine eier en del og siden du har reist så mye i din barndom og bodd her og der, så får jeg litt sånn "rikmannsdatter vibber".. for å ikke snakke om alle de fine klærne dine. Husker også du sa at faren din var øyespesialist. Hvor jobber han? Tror du forsatt at det er noe mer for deg der ute?
Hege
,
Hei. Må Audun sitte inne i 3 år, eller kan det bli redusert underveis? Pga god oppførsel osv. Vil han få permisjon i løpet av årene i fengsel? Stå på!!