Q&A - er dere sammen igjen?

Er du og Audun sammen nå?

Dette spørsmålet har jeg fått 100 ganger i løpet av siste uken og spesielt nå de siste dagene siden jeg har snappet Audun. Men ja, vi er sammen. Vi har aldri slått opp. Jeg bare sa det i sinne for jeg ville ikke være med han når det stormet som verst.

Skal du flytte?

Nei. Jeg blir i Arendal, i hvertfall inntil videre. Har ikke 100 % alt planlagt. Mye blir avgjort etterhvert mtp Audun. Kunne ønske vi kunne bli her begge to. Trives virkelig her.

Har du oppskrift på den pastaretten du la ut på snapchat?

Det er kremet avokado pasta med kylling! Kommer på søndag :-)

Er du og Audun forsatt gode venner?

Ja? Men vi er kjærester.

Blir du lei deg når du mottar dritt i kommentarfeltet?

Nei. Av og til kanskje. Men sjeldent! Var oftere før..

Har du tatt silikon? Kan du ha oftere Q&A?

Ja. Les mer om det om du søker på "silikon" i søkefeltet på siden. Ja, skal bli flinkere til det.

Hva skjedde mellom deg og Audun?

Har blogget om det som jeg har bestemt meg for å fortelle og det kan du finne på "personlig". Vil ikke fortelle mer i denne omgangen :-)

Hvilken kjendis synes du er vakker? Er du en av de som ser opp til Kim K?

Kim Kardashian er veldig fin, men jeg synes mange andre er mye finere. Feks Sara Carbonero og Ashley Graham. Personlighet har mye å si når jeg tenker over de menneskene jeg synes er vakrest.

Blir du aldri lei Friends?

Nei. Det er den beste underholdningen og selskapet jeg har, når jeg er alene. Finner jeg venner som digger Friends like mye som meg, så vet jeg at vennskapet er spesielt! Haha.. Det betyr så mye for da vet man at humoren er den samme. Dessuten stemmer alltid kjemien med de som elsker Friends like mye som meg..

Kan jeg spørre hvor mye dere betalte for hotellet i NY og hvorfor dere valgte å bo der?

Mamma var flyvertinne i 18 år og når destinasjonen var NY, var de på det hotellet i flere dager. Hotellet er supergammelt, men renovert og veldig fint. Men de har beholdt alt av gullet og de gamle diskene, klokkene, dørene, gulvene. Ja, det var superfint og som å dra tilbake i tid. Akkurat slik de har gjort i Grand Central Station.

Når kommer NY-guiden? Skal dit i juni.

Den kommer i løpet av denne uken.

Hvor lenge har du og Audun vært sammen?

3 år og 3 mnd..

________________________________________________________________

Følg meg gjerne på facebook HER

Marta Alise

Liker

Kommentarer

M
,
Skal Audun sone i Arendal? 😊
HEP
HEP,
åh, elsker også friends! Haha, sett det sikkert hundre ganger snart, men det vil for alltid være min go-to underholdning! 😊
nouw.com/hep
Nadia
,
Ser du skal lage NY-guide. Jeg tror jeg spurte om Barcelona-guide for en stund tilbake. Skal dit 19.juni. Krysser fingrene for at det er et innlegg om det til da 😃