Pynt bordet til Halloween

I dag har vi hatt en skikkelig koselig dag hjemme. Jeg og Mariela har brukt 10 timer på videobloggen jeg la ut isted, bakt gulrotbrød, vært å handlet, dekket bordet og laget mat. Vi har hatt svigerfar, svigermor og svigertante på besøk i dag og jeg og Mariela stod for maten. Vi laget bruchetta til forret, pasta med tunfisk til hovedrett og fruktsalat til dessert. Tenkte å legge ut oppskrift på pastaretten i morgen, for det er en veldig god rett som mamma har funnet på. Det ble veldig vellykket selvom ikke det ble like perfekt som mamma laget den. Men nå tenkte jeg å vise dere det fine halloween bordet mitt for det husker jeg at jeg nevnte innpå her når jeg hadde dekket høstbordet.

Det som ble et kjempe stort problem for oss når vi skulle dekke bordet var at jeg har 4 av alt og tilsammen skulle vi være 6 til middag. Så vi måtte improviserer litt og det ble noe ujevnheter her og der. Men det skal jo ikke være feilfritt på halloween, så det går bra. Bordbrikkene med perler er fra Nille og de andre har jeg laget selv (av doruller).

Serviettene, hodeskallene, krypdyrene, sugerørene og godteriet er fra Søstrene Grene. Bordkort har jeg laget av oransje papp fra bokhandleren + sølvpenn. De små gresskarene er fra Danmarks turen vår, men jeg tror de har lik på matbutikkene i disse dager.

Blader og kongler er fra skogen og den hånden har Audun fikset, men han husker ikke hvor. De høye lysestakene er gamle også har jeg sprayet de med sølvspray fra Biltema. Den hodeskall banneren har Mariela laget. Hun bare stakk hull på de og tok et gavebånd gjennom. Veldig enkelt og fint. HUSK å ha sterkere teip enn vanlig.

Dere må gjerne se på høstbordet jeg lagde for noen uker siden HER.

Hva synes dere om bordet? Nå har vi akkurat vært på trening, ble utrolig sent i dag men det var sykt deilig. Vi har jo vært på reise siden fredag så det var godt å komme i gang igjen. Blir skrekkfilm på oss om ett par minutter også skal vi opp tidlig i morgen og se på kostymer... Jeg har ikke helt bestemt meg enda hva jeg skal være.

Marta Alise

Liker

Kommentarer