Prosjekt; før og etter bilder

Denne uken har jeg holdt meg mest mulig hjemme og med det følger ett par prosjekter. Tror jeg har brukt 6-8 timer fordelt utover 3 dager på dette prosjektet og endelig kan jeg vise dere stolt hva jeg har gjort... Dere tror kanskje at jeg har løst et stort verdensproblem men jeg har egentlig bare vasket og organisert hele badet vårt. Haha :-)

Her er før og etter bilder.. Håper dere klarer å se hva som er hva... Jeg hadde så sinnssykt mange produkter.. Jeg har en lillesøster som er avhengig av skjønnhetsprodukter og etter hvert som hun blir lei bare gir hun meg fulle poser med omtrent-ikke-påbegynte-produkter! Alt fra såper, sminke, neglelakker, hårprodukter etc etc.. I tillegg til dette har jeg jo fått en del gjennom bloggen og det er vanskelig å få brukt opp alt - i hvertfall når det ligger så rotete utover overalt.

Det jeg gjorde var å ta ut alle produkter jeg og Audun eier, la de på et håndkle, vasket de produktene jeg ville beholde og kastet de andre. En hel pose ... Synd å kaste så mye, men mye dritt også...

Her er den første skuffen og her oppbevarer jeg det jeg bruker mest. Hårbørste, bodylotion, flokespray, hudrens, ansiktsmaske, sminke, parfyme mm.. Så utrolig deilig! Dette burde gjøres to ganger i året - i hvertfall! Sist jeg gjorde dette var tidlig i år, så på tide!

Som dere ser er ikke noen av disse produktene Audun sine.. Han har to småskuffer på siden der.. Men det er ikke så spennende; 5 deodoranter, 3 parfymer, barbermaskin og tanntråd. Menn er så enkle!

Her er den nederste skuffen min med div hårprodukter jeg bruker en gang i året, solkremer, medisin, reiseprodukter og bind/tamponger.

Jeg er veldig stolt av apotekskuffen min som jeg har opparbeidet meg opp gjennom årene. Tror jeg er ganske klar uansett hva som hadde skjedd! :-P

Marta Alise

Liker

Kommentarer