Princess of Arabia

Endelig var vi hjemme! Flyet tok hele natten og vi sov som bare det. Er egentlig litt synd å sovne på slike turer for det er så koselig å ligge å se på de gøye filmene og spise god mat. Vi landet i går tidlig klokken syv om morgenen og fra vi landet måtte vi stå i passkontroll - leeenge. Klar for å dra hjem ble vi ropt opp i høytaleren, eller Audun ble. Vi skalv begge to i buksen, men heldigvis var det bare koffertene som var igjen i Doha hvor vi mellomlandet. Utrolig påfallende at bare vi i flyet ikke fikk koffertene våre rett før rettsaken.. De skal vel gå over hver eneste cm på begge to. Håper ikke det er ulovlig å smugle burkadrakt ut av landet, haha :-) Utrolig irriterende med alle klær som ligger i kofferten som vi ikke får vasket før dagen. Vi drar allerede om noen timer til Oslo og vi begge skulle hatt flere av tingene, vi har til og med verdisaker som jeg håper ligger der forsatt. Vi blir der i første omgang denne uken. Rettsaken skal vare i hele seks uker.

Ellers hadde jeg lyst til å vise dere de fine bildene Audun tok av meg i ørkenen for noen dager siden, håper dere liker de :-) Jeg følte meg så fin i den kjolen! Ligner ikke på noen andre jeg har.

Veldig fornøyd med at jeg fikk noen antrekksbilder i ørkenen før vi dro! I går når vi kom frem til Arendal dro vi hjem til svigers. Vi fikk blåbær som de hadde plukket og epler fra hagen. Etterpå skal jeg lage en supersmoothie av det. Rundt middagstid dro vi hjem å lagde taco å så på Empire - noe vi har savnet sårt! Klokken halv åtte sluknet vi begge to, men det var ikke meningen. VI skulle bare ta en time på øye, men vi våknet i halv ett tiden på natten.. Er det mulig... Heldigvis fikk vi sove igjen og har sovet helt til halv ni. Vi var helt ødelagt etter turen og all varmen.

Jeg har forresten noe super spennende å fortelle! Audun skal bli filmet fra og med i dag av et ganske kult tvprogram. Kan dere gjette hvilket? Kanskje dere ser meg i bakgrunnen også ;-) Jeg er kjempe nervøs men tror det blir bra. Audun har en god og spennende historie å fortelle. Om noen av dere er interessert har jeg allerede lagt ut tekster som dere kan bruke som hint i kategorien personlig på forsiden. Følg med når vi tar opptak på snapchat; martalise :-)

Marta Alise

Liker

Kommentarer