premierefest i Oslo

Siden jeg kun legger ut innlegg hver hele time, så er det av og til en liten kamp å få innlegget ut til riktig tid. Verdensproblemer! Haha, men hei! Jeg rakk det jo :-) For om jeg legger ut en time senere så er det ny dato og da går innleggs-statistikken min ned, og det ønsker jeg ikke! Prøver å ha rundt 2 innlegg hver dag :-) Men dette vet dere jo egentlig...

Så ja! Over til tiden vår i Oslo! Herregud som vi har kost oss! Vi kom frem onsdagkveld, spiste sushi og koste oss på hotellrommet og når vi stod opp var det rett på hotellfrokost! Sykt digg hotellfrokost som vi rakk akkurat! :-) Etter frokost måtte vi slappe litt av, se litt på tv også var det klart for en time trening i kjelleren! De har et sykt bra treningssenter som jeg skal vise dere. Tok noen bilder, selvfølgelig ;-)

Det var utrolig deilig å ha den dagen i Oslo uten å ha noen planer og uten å stresse. Hadde vi dratt samme dag som premierefesten, så hadde vi fått et vanvittig stress! Så glad for at vi fikk bo hos Comfort Børsparken de dagene!

Før premierefesten rakk vi en liten tur på Majorstuen for å spise middag og da valgte vi Yayas. En utrolig koselig restaurant som jeg alltid har likt å gå på. Men i går skuffet den litt, glad jeg var med Audun som er så gøy å være med! Skikkelig kjærestedag! Vi rakk også en liten tur innom januarsalget i Bogstadveien. Og der fant jeg antrekket mitt som ble en hvit skjorte og en glitrende bukse! Tenk å finne outfit én time før festen! Haha. Jeg pleier å finne ut av hva jeg skal gå med flere uker før... Måneder...

Premierefesten var skikkelig gøy! Vi hilste på mange i lokalet som var ganske fullt av både de som har jobbet foran og bak kamera, i kanalen osv. Jeg lener meg alltid litt på Audun og det er deilig når man er i et rom med mange folk man ikke kjenner, hehe. Vi fikk velkomstdrink, tok bilder ved presseveggen også var det tid for å se programmet som gikk for første gang på TV. I går handlet det om porno og sexindustrien og det var jammen meg spesielt å se sammen med mange andre, inkludert de som var i episoden - hehe! Men det var veldig morsomt og det ble skikkelig suksess! Serien vil, som kanskje dere skjønner - handle om noe forskjellig hver gang! Det blir sykt spennende å følge med på! Insider Fem heter programmet. En viktig detalje jeg ikke har fått med her på bloggen, haha :-) Min episode vil jeg ikke avsløre så mye om! Men jeg kommer til å skrive det mange ganger her inne slik at dere rekker å få det med dere!

Nå føler jeg meg som meg selv igjen.. I hvertfall 90 %! Trenger en god natts søvn, et par timer trening og en god frokost så er jeg sikker på at jeg er tilbake for fullt!

I sted hentet jeg alle klær fra Ellos for denne måneden! Er siste måneden de jeg jobber med, har et prosjekt med Ellos og det er så trist! Jeg elsker klærne derfra! Og de jeg fikk nå var bare rålekker!!!! Hjalp veldig på humøret mitt, haha :-) Har også sovet litt, så alt hjelper... Nå skal jeg legge vekk pc og se en film som begynner på tvnorge akkurat NU!!!! Vi blogges i morgen :-)

Følg meg gjerne på facebook her for å få oppdateringer om når jeg legger ut ting.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Marte
,
Hei. Kjempe spennede, skal få med meg tv programmet ditt. Fine bilder av dere begge
Turid
,
Gleder meg til å se, takk for tipset.:)
martaalise
martaalise,
Helene
,
Gleder meg såååå mye til det kommer! Wææ, dere er så fine😘
martaalise
martaalise,
JEG OG!!! Ikke lenge igjen nå...
nouw.com/martaalise