Pizza når man er på diett

Før hadde vi pizza en gang i uken.. Da var det full oppvarting med rømmedressing, ketshup og masse ost. Nå som jeg har strammet inn er det viktig for meg å bevare kosen men samtidig ikke spise dritt som ødelegger for meg. Min største utfordring er at Audun forsetter å spise vanlig pizza og jeg lager den. Så blir litt fristet, men det går bra så lenge motivasjonen er oppe. For to uker siden laget jeg blomkål pizza og i går ville jeg prøve med squash-skiver! Sunt og deilig!

Til min pizza trenger du: en squash, litt ost, mais, litt tomatsaus, pepperoni, cherrytomater, oregano, løk + paprika

Tillegg og topping: ananas, en ss kesam, krydder

Skjær opp grønnsakene. Skjær opp squashen i skiver og legg den på et stekebrett. Ta en liten teskje tomatsaus per skive. Topp med grønnsaker og pepperoni/skinke.Dryss ost over og krydd godt med oregano. Sett i ovnen til osten er smeltet skikkelig på 200 grader.

Server med en ananasskive og litt dressing. Min dressing består av en stor spiseskje kesam og mye krydder. (paprika, chili, persille, pepper, sitronsaft)

Så nydelig! Man får følelsen av at man spiser pizza for alle smakene er der og det beste av alt: man kan spise det på en vanlig ukedag og forsatt gå ned i vekt.

OBS: ha kontroll på ost og pepperoni. Jeg hadde en pepperoni per skive og spiste kanskje åtte stk.

Nå har vi vært på en løpetur og hoppet i trapper. Hadde ikke så veldig lyst men deilig når man først er kommet seg ut og det er fint vær. Orange is The New Black next 😀

Marta Alise

Liker

Kommentarer