pink + gold

Omg så nydelig det er å se disse fargene sammen! Det er hjerter i mine øyner altså, nesten som en smiley - haha :-) Det skal bli en fryd å knipse fine bilder av leiligheten når alt dette er kommet på plass. En rosa jul <3 Så deilig å være voksen altså. At man kan bestemme sånn selv, hehe. Det blir nok av juler der man må ta hensyn til barn og mann - så jeg kjører på mens jeg kan :-) Roooooosa!

Det meste hadde jeg liggende. Men jeg har fått noen nye puter og lysestaker. Rosa juletrekuler er kjøpt hos Søstrene Grene. Jeg hater at jeg ikke kan ha de fremme på nyåret.. Kunne ikke julen vart til februar/mars? Har lyst til å nyte det litt lenger! Disse fargene gir meg så mye glede.

Pyntepute her, lysestake her, kurv her - I denne skal jeg ha blader og regninger. Den skal nok stå på "kontoret" mitt :-)

give me a pink and gold house

I dag har jeg vært å gjort noen ærender - det var deilig å få unnagjort. I morgen tidlig drar jeg innover til Oslo, også er det Arendal på kvelden. Gruer meg til å kjøre hjem alene så mange timer, men onsdagen blir supergøy! Da er det baking, trening og julehandel med venninner. Det gleder jeg meg til. Er ikke mange dagene hjemme før jeg skal til mamma i Bergen.

I kveld skal jeg slappe av og blogge litt <3 Så dere Farmen finalen i går? Jeg ble glad på Halvor sine vegne, men personlig likte jeg Eunike fra første dag. Hun var min favoritt. Elsker sånne personligheter som sier i fra og er morsom <3 Det ble en jevn kamp da, så jeg satt med dyna i munnen og tygga - haha! Hva skal jeg følge med på nå da? Alle programmer jeg fulgte med på høst er jo ferdig!!!

følg meg gjerne på snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

ingridmarie
ingridmarie,
Så utrolig mye fint !! God tur til Oslo og Arendal <3
nouw.com/ingridmarie
maylisee
maylisee,
De fargene er SÅ fne sammen 😃
nouw.com/maylisee