Pimp your bike

inneholder annonselink

my birthday wishes

God morgen <3 I går rakk jeg ikke å oppdatere! Så mye som skjedde. Pakking og div. Men her skal dere få se den fineste bursdagspresangen som jeg fikk i år :-) Nemlig, sykkelen min <3 Så fin! Jeg fikk også klær, en sommerkåpe blant annet, toalettsaker, litt penger, et armbånd og mobilen min. Men sykkelen slår alt!

Den fikk jeg av mamma for noen uker siden, men jeg har ikke fått dekorere den med blomster før i går. Så nå var den klar for å bli tatt bilder av <3

How to:

Mine blomster er egentlig hårpynt fra H&M. (<---Trykk der for å komme til blomstene). De var vanskelig å finne i butikken, så de ble kjøpt på nett. Jeg fikk seks blomsterkranser som vi har tredd rundt sykkelkurven på alle sidene slik at blomstene blir best mulig fordelt. Etter dette tok jeg hvite strips mellom noen av blomstene rundt hele kurven. Brukte til sammen fire strips. To langs langkanten og en på kortsiden på begge sider. Strikken på blomsterkransen vil jo gi etter litt etter hvert og da er det greit å sikre seg ekstra :-)

De hadde mange farger, men jeg elsker rosa og synes de passet til min sykkel. Hadde jeg hatt svar sykkel hadde jeg nok tatt mer fargerikt.

Denne sykkelen gleder jeg meg til å bruke i Arendal <3 Prøvde den for noen uker siden og da syklet jeg 14 km. Det gikk fint, men tror jeg fra nå av skal bruke den til bysykkel, for det er bare 3 gir. Kun sånn til å handle, gå ned til byen, osv.

Marta Alise

Liker