Pics from Copenhagen

Endelig har jeg fått meg til å oppdatere dere om København. Vi hadde en veldig fin dag der og vi brukte nesten hele tiden vår inne på Tivoliet. Det er sååå verdt et besøk. De hadde pyntet hele parken skikkelig høstlig med halloween pynt overalt!! Jeg tror de hadde hundretusen gresskarer der i alle slags former og farger! Tror jeg aldri har sett noe så gjennomført og kreativt. Ga meg så mye inspirasjon og kunne ønske jeg kunne pynte huset slik til lørdag, haha :-)

Vi koste oss skikkelig og spiste ganske godt der inne. Det ble belgisk vaffel, som jeg forresten ikke er så begeistret for, danske pølser, øl og sukkerspinn!

De hadde så mange gigantiske gresskar der, men dette var litt spesielt for oss for det veier det samme som Audun, haha :-)

Akkurat denne karusellen synes jeg er super skummel, den har jeg tatt i Tusenfryd og jeg hadde hele tiden en forestilling om at jeg skulle dette ned fordi jeg var for tung. Så denne gangen tok vi den ikke. Jeg har ekstremt høydeskrekk men jeg har blitt ganske modig på andre karuseller altså!

Når vi skulle dra til båten møtte vi på store problemer. Siste innsjekk var 16.15 og 15.45 var vi i Strøget. Jeg ville innom ett par butikker men vi begynte begge å stresse for vi husket hvordan det var forrige gang når vi stresset med taxi. Klokken begynte å nærme seg fire og vi gikk inn i en sidegate i håp om å komme ut til hovedveien. Vi kom ut til hovedveien etter mye løping, vi prøve å stoppe en taxi men det var helt umulig!! Så vi gikk og løp litt til, også kom vi til ett kryss. Der fikk vi hoppet inn i en taxi som stod å ventet på rødt lys. Vi satt oss inn og fortalte at vi hadde SÅÅÅ dårlig tid og at vi skulle rekke båten over til Norge. Taxisjåføren svinger ut i midtrabatten for å komme på andre siden og etter 2 meter kommer blålys bak oss og stopper oss. Det var sivilpolitiet og de var så forbanna. Han kom til oss og begynte å kjefte som bare det. Audun hoppet ut av baksetet og sa at det var vår feil og at det var vi som hadde presset han til å kjøre ulovlig. Så sier politiet; "Det er ikke deres feil, det er taxisjåføren sin." Også snur han seg til taxisjåføren og sier; "Om det ikke hadde vært for de norske så hadde jeg klippet kortet ditt i stykker og gitt deg to prikker og 3000 kr i bot.." Han bannet og steiket som bare det, men jeg husker ikke akkurat hvilke gloser han brukte. Men vi slapp unna og jeg fikk så vondt av taxisjåføren... Men men.. Og ja, vi rakk båten akkurat!!! At vi aldri lærer...

Marta Alise

Liker

Kommentarer