photoshoot on the roof

Hei dere! Dere aner ikke hvor dårlig vi har vært i dag.. Og i tillegg måtte vi stå opp "tidlig", pakke tingene våre og kjøre hele veien hjem til Arendal.. Det var kjempe tungt! Audun kjørte hele veien stakkars og jeg slappet av ved siden av, heldige meg. Men gjett om det var ekkelt å sitte i en bil med konstant hodepine!

Nå er vi hjemme i hvertfall og det er så deilig! Leiligheten ble shinet som bare det før vi dro, så når vi kom hjem så ble jeg så glad. Hadde glemt at vi hadde ryddet og vasket så mye! Fantastisk at vi slipper det nå som det er helg! Woho!

I går tok Audun noen bilder av meg. Dagens outfit! Har byttet kategorien til "mote og skjønnhet". Men denne genser/kjolen hadde jeg egentlig tenkt å gå med på kvelden, men så ombestemte jeg meg i siste liten! Bildene er tatt på hotellet vi bodde på i Oslo, Comfort Børsparken. De har så sykt fin utsikt helt øverst!

Genserkjole H&M, strømpebukse Lindex, støvletter ukjent.

Fine neglene mine og det nye armbåndet jeg har fått fra Audun.. Fikk det tidlig i høst og bruker det kun når jeg skal være ekstra fin :-) Neglene har jeg fikset selv!

Nå sitter vi å ser litt på TV. Jeg må også rekke å lage noen innlegg. Henger litt bak siden jeg har vært dårlig i dag. Kjedelig, men når jeg først er dårlig, så er det helt sykt hvor lite jeg bryr meg om andre ting. Haha! Dagens ærligste setning. Håper dere har en nydelig fredag og at dere koser dere på sofaen :-)

snapchat: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer

Marte
,
Sykt vakker!
susannmj
susannmj,
Så fin du er. 💖
nouw.com/susannmj
martaalise
martaalise,
Takk for det <3
nouw.com/martaalise
Helene
,
Du er utrolig nydelig😍
martaalise
martaalise,