Perfekt middag for deg som går på diett

God morgen! Veldig kjekt at så mange følger med på dietten og at så mange har hengt seg på!! Har lovet dere litt flere oppskrifter og skal prøve å få til flere per uke. Her er et kjempe godt middagstips når du er på diett, er du ikke på diett er middagen likevel god men kanskje du kan legge til poteter eller ris. Å ta laksen i folie unngår du tørr laks, også er det litt mer spennende enn det man vanligvis er vant til. Noe som også er kjekt er at du kan lage ferdige pakker også kan du ta de med på grillparty og bare legge de på grillen i 10 minutter. Kjempe godt og sunt! Håper det smaker!

Du trenger:

♥ 4 laksefileter 2 tomater 2 gulrøtter 1/2 avokado 1 purreløk 1 håndfull babyspinat 1/4 paprika

Krydder: persille, gressløk, chili, ferskpresset hvitløk, saften fra en lime

Vask grønnsakene og kutt opp det du skal bruke

♥ Dette er gressløk fra familiehytten til Audun. Litt stas og verdifullt å bruke det!

♥ Legg frem folie, olje, krydder og fisk. Jeg bruker en ss olivenolje per fiskefilet. Pakker det inn i folie og setter det på et brett som skal i ovnen. NB: Jeg bruker IKKE olje på mine fileter siden jeg er på diett. Jeg får nok fett fra fisken og avokadoen.

♥ Topp med grønnsakene.

♥ Krydre godt. Limen er viktig for den erstatter saltet.

♥ I hver av pakkene har jeg en laksefilet toppet med masse grønnsaker. To til Audun og to til meg. De skal i ovnen i ca 20 minutter i 225 grader.

Server og nyt middagen!

TIPS: Om partneren din ikke er på diett kan du likevel kombinere hans middag med din. Denne dagen lagde jeg kjempe mange poteter i båter som jeg krydret godt. På denne måten slipper jeg en sulten mann som sutrer over at han blir tvunget med på diett. Haha.

Følg oss gjerne på snapchat, der filmer jeg og tar bilder av det jeg lager hver dag: martalise

Marta Alise

Liker

Kommentarer