pasta med avokadopesto og kylling

pasta is always a good idea....

Hva skjer når man blander det beste av det beste? Det gjorde jeg på torsdag og det ble helt herlig. Avokado, pasta, kylling, tomat og pesto! Nydelig pastarett som jeg må dele videre.

- du trenger - (4 porsjoner)

tagliatelle pasta, 1 avokado, 2 tomater, 1 lime, 3 ss pesto, salt og pepper, 2 ss livenolje, 2 hvitløkbåter, 2 kyllingfileter, 2 ss creme fraiche

- slik gjør du -

Kok opp vann og hell i ønsket pasta. I en stekepanne heller du litt olivenolje og steker kyllingen. Husk å skjær den opp i terninger først. I mens kan du ta avokado, pesto, salt, pepper, creme fraiche og hvitløk i blenderen/kjøkkenmaskinen. La den stå til du får en kremet og fin saus.

Skjær opp tomater i båter. Bland alt godt sammen når pastaen er ferdig og kyllingen er gylden. Hell over sausen og bland inn. Server med litt pesto over retten for en "final touch".

Håper dere vil prøve! Den falt i god jord her hjemme i hvertfall :-) elsker å teste nye ting og bruke det jeg har i kjøleskapet. Blir som oftest veldig bra. Neste gang har jeg lyst til å prøve samme rett, bare med scampi.

_________________________________________________________

For flere oppskrifter kan du trykke på "mat og trening".

Marta Alise

Liker

Kommentarer