PÅSKEKONKURRANSE - vinn GoPro HERO4 SILVER

Årets påskekonkurranse er litt større enn fjorårets, akkurat slik som bloggen har blitt, og det gleder meg selvfølgelig veldig mye. Dette vil jeg feire med dere og derfor deler jeg nå ut et GoPro Hero 4 Silver med ekstra hus til opptil 40 meters dyp!

Jeg har selv GoPro 3 og jeg elsker det! Tar det alltid med på ferie og det blir så fine bilder og filmer. Det jeg liker best med dette kameraet er at man kan filme under vann og det tar ingen plass! Både jeg og Audun er blodfan og tar det alltid med oss på ferie.

Om dere så ferievideoen vi la ut på forrige søndag, kan dere se hvordan kvalitet det er på GoPro 3. (Det jeg deler ut, er selvsagt bedre). Noe av det som er så fantastisk med dette kameraet, er at det er skjerm på baksiden, en stor oppgradering fra det jeg har.

For å delta i konkurransen må du:

1. Like facebooksiden min HER.

2. Når det er gjort, skriv "God påske" og tagg 2 venner HER.

3. (Gjerne) DEL dette innlegget på din facebook

Ekstra sjanse/lodd til dem som kommenterer "ja" på dette innlegget eller legger igjen en kommentar på min instagram: martaaliseblog

Alle som melder seg på denne konkurransen er også med i del 2 av påskekonkurransen min - 2 og 3 premie kan du se HER.

Marta Alise

Liker

Kommentarer

matildekalvik
,
Jaa!! c:
Iselin
,
JAAAA!!!:D
Malin
,
Ja! Det hadde vært perfekt! Har en lillebror som skal konfirmeres på mai, og han ønsker seg et slikt kamera! 😃
Rikke
,
Ja 😃👏
Helene
,
Ja!
Malin sandkleiv Bøen
,
Omg jaaa! Jeg skal backpacke i noen måneder fra Januar og det hadde vært helt fantastisk å kunne ta med seg denne på tur. Skal bla. Innom phi phi og øyhoppe flere steder i thailand, ser helt fantastisk ut på bildene dere legger ut. Kos dere og nyt resten av ferien:) så sitter jeg hjemme og krysser alle fingre og tær for at jeg er den heldige
Karoline A
,
Ja ☺️
Emma Aurora Siren
,
Jatakk! Ønsker meg virkelig, ønsket meg i flere år! Håper det kommer på min 20 års dag på lørdagen !:)
Helene
,
Ja 😊 God påske! 😊
Elise Myhren
,
Ja 😃:D:D